Groei waar iedereen aan heeft bijgedragen

16 maart 2020 | HRM

Jeroen Schenk blikt terug op 2019

Groei. Dat woord staat voor mij centraal als ik terugkijk op het afgelopen jaar binnen Thinkwise. We zijn gegroeid op veel vlakken. Zo optimaliseerden we onze interne processen, verbeterden we onze producten en diensten en hebben we onze eerste nationale marketingcampagne gedraaid.

Blog

Nieuws

Thinkwise HR

Groei in aantal medewerkers

Maar de grootste uitdaging lag in 2019 toch wel in de groei van het aantal medewerkers. Het valt nog niet mee om onze ambitie, de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie, waar te maken in een markt waarin het aanbod nogal schaars is en -gelukkig figuurlijk- gevochten wordt om vakmensen. Naast het behouden van ons talent is het een uitdaging om nieuw talent aan te trekken.

Referral wervingscampagne

In 2019 hebben we niet stilgezeten. Sterker nog: we hebben samen alle zeilen bijgezet. En door allemaal ons steentje bij te dragen, hebben we samen bergen verzet. De referral campagne, waarbij collega’s hun eigen netwerk inzetten voor de werving van nieuwe collega’s, is daar een mooi voorbeeld van. Ik merk dat de interne betrokkenheid groeide en dat collega’s steeds beter de weg vinden richting recruitment. We werden ons weer even heel bewust wat nou datgene is wat maakt dat we allemaal graag onderdeel van Thinkwise willen zijn. Dat is heel waardevol en daar mogen we trots op zijn!

De volgende stap

In 2019 hebben we Thinkwise beter op de kaart weten te zetten, zeker bij potenti√ęle nieuwe collega‚Äôs. Die lijn zetten we dit jaar voort. Maar 2020 staat ook in het teken van groei op andere gebieden. Nu is het tijd voor de volgende stap: een groei in het aantal klanten, partners en resellers die we bedienen.

Klaar voor de toekomst

Ik heb er alle vertrouwen in dat we er klaar voor zijn. We beschikken over de laatste technologie√ęn, een innovatieve product en talentvolle medewerkers met een schat aan kennis en ervaring. Nu is het alleen nog een kwestie van doen. Misschien wordt dat wel het woord waarmee ik begin 2021 terugblik op dit jaar. Maar vooralsnog zet ik in op n√≥g een jaar vol groei. Wil jij onderdeel worden van deze groei? Kijk dan eens op werkenbijthinkwise voor meer achtergrond en onze vacatures.

 

Wie is Jeroen Schenk?
Als Chief HR Officer leid ik een team van HR-professionals en ben ik eindverantwoordelijk voor alle HR-beleid en HR-processen binnen Thinkwise met betrekking tot: werving, talentontwikkeling, leren, beloning, vitaliteitsmanagement en HR Analytics.

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!