Wij gaan wereldwijd een grote impact maken, jij ook?

16 maart 2020 | Thinkwise

Victor Klaren: “Nu staan we voor de grote uitdaging om binnen een paar jaar een wereldspeler te worden.”

Het is fijn als je met je werk wat bijdraagt aan de wereld. Toch? Ik vind van wel. Of dat nou is in de vorm van wetenschap, onderzoek of versnelling van technologie, als je maar bijdraagt aan verbetering. Van de wereld, je omgeving en jezelf. En dat doen wij bij Thinkwise!

Blog

Nieuws

Thinkwise

Thinkwise is actief in low code development; een vorm van softwareontwikkeling die een einde maakt aan lange ICT-trajecten waar bij oplevering van de software deze alweer verouderd is. Onderzoeksbureaus als Forrester en Gartner voorzien een grote groei in deze markt. En het is een bureau als deze, die ons ziet als 1 van de 13 low-code softwarebedrijven die wereldwijd een grote impact gaat maken. Wij zijn de enige speler die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren en niet alleen een tool of app. En daar zijn wij trots op!

We gaan voor wereldspeler

Als je op onze kantoren rondloopt, is de energie voelbaar. Thinkwise is een snelgroeiende organisatie. Met steeds meer mensen werken we voor steeds meer bedrijven en organisaties. Nu staan we voor de grote uitdaging om binnen een paar jaar een wereldspeler te worden. En die uitdaging gaan we aan!
Bedrijven als VDL en Zeeman maken al gebruik van ons unieke platform en dit worden er alleen maar meer. Wat mij daarnaast opvalt, is dat ook pakket-leveranciers steeds meer gebruik maken van de software van Thinkwise. En dat is niet vreemd, want niemand wil stilstaan. Elke organisatie wil vooruit, en dat kan niet met software die al verouderd is zodra je eraan gewend bent. Wij ontwikkelen de bedrijfssoftware van de toekomst. Wij maken bedrijfssoftware beheersbaar, technisch onafhankelijk en goedkoper.

De kracht van ontwikkeling

Bij demo’s van ons platform is “te mooi om waar te zijn” de reactie die wij het meest horen. Mensen geloven gewoon niet dat de productiviteit met factor 10 omhoog kan. Dat wij 10 keer sneller op kunnen leveren dan partners met standaardpakketten en dat wij met een superklein team, belachelijk grote projecten kunnen doen. Toch is dat alles niet te mooi om waar te zijn, het is de kracht van ontwikkelen binnen Thinkwise. Wij bepalen mede de software van de toekomst. Wij nemen de technologie mee naar morgen. We staan letterlijk voor de grootste stap in softwareland tot nu toe. De ERP-software die we nu ontwikkelen, heeft effect op hele samenlevingen. Niets blijft hetzelfde. Thinkwise is geen keuze voor een leverancier (of werkgever!), maar een keuze voor de toekomst.

Ga voor groei

Ik ben nog steeds iedere dag trots om onderdeel te zijn van deze toekomst. Om mee te werken áán die toekomst. En nog toffer vind ik het om daarin andere mensen mee te nemen. Klanten, maar vooral ook collega’s. Thinkwise staat voor innovatie, ontwikkeling en groei. Daarin staan onze medewerkers centraal. Want wij willen niet alleen zelf groeien, wij willen ook mensen laten groeien. Om samen onze klanten te laten groeien.

Wil jij de next step in je carrière nemen op het gebied van business development, consultancy en software engineering? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat jij je ontwikkelt tot de professional die jij wil zijn.

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!