Wij maken wereldwijd impact

En daar zijn wij trots op!

Wij maken wereldwijd impact.

En daar zijn wij trots op.

Het is fijn als je met je werk wat bijdraagt aan de wereld. Toch? Of dat nou is in de vorm van wetenschap, onderzoek of versnelling van technologie, als je maar bijdraagt aan verbetering. Van de wereld, je omgeving en jezelf. En dat doen wij bij Thinkwise!

Victor Klaren blog

We gaan voor wereldspeler

Thinkwise is actief in low code development; een vorm van softwareontwikkeling die een einde maakt aan lange ICT-trajecten waar bij oplevering van de software deze alweer verouderd is. Onderzoeksbureaus als Forrester en Gartner voorzien een grote groei in deze markt. Een bureau als deze ziet ons als 1 van de 13 low-code softwarebedrijven die wereldwijd een grote impact gaat maken. Wij zijn de enige speler die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren en niet alleen een tool of app.

Bedrijfssoftware van de toekomst

De energie in onze kantoren is voelbaar. Thinkwise is een snelgroeiende organisatie. Met steeds meer mensen werken we voor steeds meer bedrijven en organisaties. Nu staan we voor de grote uitdaging om binnen een paar jaar een wereldspeler te worden. En die uitdaging gaan we aan!
Bedrijven als VDL en CITO maken al gebruik van ons unieke platform en dit worden er alleen maar meer. Wat opvalt, is dat ook pakket-leveranciers steeds meer gebruik maken van de software van Thinkwise. En dat is niet vreemd, want niemand wil stilstaan. Elke organisatie wil vooruit, en dat kan niet met software die al verouderd is zodra je eraan gewend bent. Wij ontwikkelen de bedrijfssoftware van de toekomst. Wij maken bedrijfssoftware beheersbaar, technisch onafhankelijk en goedkoper. Thinkwise is voor klanten en partners een keuze voor de toekomst.

Verhalen van collega's

afbeelding-home-1
frank glazenburg
customer-solutions-thinkwise2
frank glazenburg

Sales

Aad van Schetsen over de unieke missie van Thinkwise

"Met ons platform elimineren we wereldwijd legacy software.              Voor altijd!"

Customer Solutions

Frank Glazenburg over het realiseren van klant specifieke applicaties

"Als je op onze kantoren rondloopt, is de energie voelbaar."

Product Innovation

Jasper Kloost over werken aan het unieke Thinkwise platform

"Ik ben enthousiast over de unieke positie van Thinkwise binnen low-code."

Support

Frank Glazenburg over de ondersteuning van klanten bij Support

"Wij helpen de developers van onze klanten om het onderste uit de kan van ons platform te halen."

Carrière en ontwikkeling bij Thinkwise

Bij Thinkwise gaan we voor innovatie, groei en voor de toekomst. Kom jij ons team versterken en bouw je mee aan ons mooie product en natuurlijk aan jouw verdere ontwikkeling en toekomst?

Wij kijken naar jouw sterke punten en bieden je een persoonlijk opleidingstraject aan dat aansluit op jouw kwaliteiten en wensen. Of je nu Starter, Young Professional of Professional bent.

  • Elke dag een uitdaging
  • Persoonlijk opleidingstraject
  • Bezoek events en innovatiedagen
  • Werkt met de laatste technologieën
  • Werkt aan het product van de toekomst