Wij zijn een onmisbare technische partner van onze klanten

Esther Kranendonk (manager service & care) over de afdeling Service & Care van Thinkwise.

Wij zijn een onmisbare technische partner van onze klanten

Esther Kranendonk (manager service & care) over de afdeling Service & Care van Thinkwise.

Onze afdeling Service & Care heeft één duidelijke focus en dat is het ondersteunen van klanten en het beantwoorden van technische vragen over het werken met ons platform. Binnen Thinkwise krijgt Service & Care een steeds prominentere rol als het gaat om het beantwoorden van vragen van ontwikkelaars over het werken met ons platform.

Het leuke aan het werken binnen Service & Care is dat de vragen die je dagelijks krijgt een beroep doen op jouw creativiteit als programmeur. Om een klant snel te helpen weet je de juiste vragen stellen om tot een goede oplossing te komen. Je krijgt er energie van om klantvragen te beantwoorden en ze op deze manier verder te helpen.

Samen met je collega’s werk je in een groeiend team van specialisten aan unieke software en zet jij jouw allround ICT kennis in om klanten snel en goed te helpen. Hoe sneller en beter jij onze klant helpt, hoe groter de impact is die jij maakt.

Naast het beheren en beheersen van de uitdagingen van onze klanten, ontwikkelen we onze eigen projecten, waar je jouw creativiteit, kennis en ideeën optimaal kan inzetten.

Ben jij iemand die graag op basis van jouw kennis van SQL Programming klanten helpt zodat hun business niet stil valt? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Boeiende klantcases

niverplast-logo-thinkwise
vdl-logo-thinkwise
anteagroup-logo-thinkwise
acto-logo-thinkwise
manter-logo-thinkwise

Leuk om te weten