Wij zijn een onmisbare technische partner van onze klanten

Frank Glazenburg – Director of Delivery

Wij zijn een onmisbare technische partner van onze klanten

Frank Glazenburg – Director of Delivery

Support: één van de meest uitdagende afdelingen binnen Thinkwise

Steeds meer bedrijven kiezen voor core applicaties gemodelleerd met het Thinkwise platform die de continuïteit van hun software garandeert. Waar bij andere organisaties een Support afdeling zich vooral moet richten op het oplossen van incidenten, is door het gebruik van het Thinkwise platform voor onze klanten en partners continuïteit vanzelfsprekend. Dat maakt dat wij ons maximaal kunnen richten op onze rol van technologisch adviseur en sparringpartner van onze klanten en partners.

Support is één van de meest uitdagende afdelingen binnen Thinkwise. Als Support specialist moet je namelijk het Thinkwise platform van binnen en buiten kennen; alle updates, nieuwe functionaliteiten én features. Ons team werkt daarom natuurlijk nauw samen met de afdelingen Platform Innovation (de bouwers van het Thinkwise Platform) en Customer Solutions (de afdeling die klanten begeleid bij business- en/of IT-transformatieprojecten en bij het succesvol implementeren van de werkende bedrijfssoftware).

De innovatiepartner van de klanten en partners van Thinkwise

Het team bestaat uit technische, klantgerichte specialisten die de klanten en partners van Thinkwise  snel en efficiënt helpen. Met onze kennis van het Thinkwise platform zetten we wensen van onze klanten en de partners om naar technische oplossingen. We meten actief de performance en het gebruik van het Thinkwise Platform bij onze klanten en adviseren hen proactief over de toepassing van de nieuwste versies en functionaliteiten. Wij zijn de innovatiepartner van onze klanten en onze partners en bepalen samen hun toekomst! Het is dus niet zomaar een job die je uitoefent.

Geen dag hetzelfde – creatief in je job

Het leuke aan het werken binnen Support is dat het contact dat je dagelijks met klanten en partners hebt een beroep doet op jouw creativiteit als Thinkwise specialist. Het Thinkwise Platform geeft zowel onze klanten als onze partners ongekende vrijheid en de mogelijkheid om in razend tempo perfect passende bedrijfssoftware te realiseren. Natuurlijk krijg jij er energie van hen proactief te adviseren over het optimaal toepassen van ons Platform in het hart van hun organisatie, nu én in de toekomst. En deze creativiteit gebruiken we ook om zelf continue te blijven verbeteren. Heeft iemand een goed idee? Dan gaan we daarmee aan de slag!

Samen verder groeien

Ben jij iemand die graag op basis van jouw kennis van SQL Programming klanten en partners proactief helpt hun business continue te verbeteren? Ben je creatief, analytisch, klantgericht en maak jij graag het verschil? Kijk dan bij onze vacatures!

Adviseur, developer én technisch sparringpartner tegelijkertijd

Je bent adviseur, developer en tegelijk ook technisch sparringpartner voor onze klanten en onze partners. Dit vereist kennis van bedrijfsprocessen en core systemen. Analytische vaardigheden en gesprektechniek zijn heel belangrijk. En je werkt niet aan één klant of project, maar meerdere tegelijk. Bij ons moet je continu kunnen schakelen en houden van de dynamiek en diversiteit van projecten.

Je eigen ontwikkeling

Met behulp van de trainingen van de Thinkwise Academy vergroot je jouw kennis in een uitdagend tempo dat bij jou past. Voor je loopbaanontwikkeling hebben we ontwikkelpaden ontworpen die zich richten op jouw persoonlijke ontwikkeling én op teamgerichte activiteiten. Samen met je coach bepaal jij zelf je wensen en mogelijkheden.

Gezelligheid, groei en ontwikkelmogelijkheden, opleiding en training, de mogelijkheid om met een hecht team de klanten en partners van Thinkwise proactief verder te helpen in het hart van hun organisatie: dat is Support.

werkenbij thinkwise
Werken bij Thinkwise
Service & Care

Thinkwise geeft jouw ambitie de ruimte.

Wil jij liever slim ontwikkelen dan eindeloos programmeren?

werkenbij thinkwise

Thinkwise geeft jouw ambitie de ruimte.

Wil jij liever slim ontwikkelen dan eindeloos programmeren?

Onze vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Boeiende klantcases

niverplast-logo-thinkwise
vdl-logo-thinkwise
anteagroup-logo-thinkwise
acto-logo-thinkwise
manter-logo-thinkwise