Vacatures

Vacatures

Projectleider

Projectleider

Projectleider Apeldoorn | Corporate ExcellenceThinkwise is een internationaal snelgroeiende organisatie. Wij hebben de ambitie om wereldspeler op de markt te gaan worden. Wij zijn op zoek naar een projectmanager die samen met ons wereldwijd impact wil maken. Word jij...

Lees meer
Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie en trendzetter in de low-code softwaremarkt. Wij gaan wereldwijd grote impact maken en wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter die kan meebewegen met onze nationale en internationale groeidoelstellingen.

Lees meer
Learning & Development specialist

Learning & Development specialist

Heb jij een passie voor IT? Is het vertalen van klantvragen naar werkende softwareoplossingen iets waar jij energie van krijgt? Misschien is de functie van Technisch Consultant jou dan wel op het lijf geschreven.

Lees meer
Front-end Software Engineer

Front-end Software Engineer

Ben jij een Front-end specialist met onbegrensde kennis en ervaring van de meest actuele Front-end frameworks? En gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van complexe interactieve userinterface die wereldwijd wordt gebruikt? Dan sla je met jouw kennis en kunde binnen Thinkwise twee vliegen in één klap; je geeft jouw carrière een boost én helpt een wereldwijde speler met de doorontwikkeling van een uniek platform. Zo voorzien we samen de komende jaren nog meer klanten van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Lees meer
Software test engineer

Software test engineer

Word jij enthousiast van het analyseren en het opstellen van teststrategie√ęn? Ben jij data-driven en zet je data in als uitgangspunt voor de operatie? Dan kun je nu bij Thinkwise jouw kwaliteiten inzetten.

Lees meer