Afstudeeropdracht: Front-end Software Engineer Modeler

Apeldoorn | Studenten | HBO ICT

Afstudeeropdracht:  Front-end Software Engineer Modeler

Front-end Software Engineer bij Thinkwise

Als Front-end Software Engineer bouw je mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise. Je werkt mee aan de doorontwikkeling van een abstracte cross-platform GUI voor zowel desktop, web als mobiel. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van technologieën als React, Redux, JavaScript/TypeScript, Git en OData.

Het Platform kent verschillende modelers waaronder bijvoorbeeld de Menu-modeler, ERD-modeler en BPMN-modeler. Voor deze opdracht doe je onderzoek naar de geschikte modelers voor het Thinkwise Platform. Vervolgens werk je deze uit tot een prototype in de abstracte cross-platform GUI.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent leergierig en geen uitdaging is jou te groot. Je kent de voordelen van agile werken en je werkt graag in teamverband

Daarnaast heb je:

  • Ben je in afronding van je HBO-opleiding Informatica of Software Engineering en Development
  • Heb je ervaring met JavaScript, TypeScript, HTML en CSS
  • Ken je React of bijvoorbeeld Angular
  • Heb je een analytisch inzicht

Vergoeding

Omdat jouw inzet ons verder helpt, bieden wij een vergoeding van € 500 bruto per maand. Daarnaast krijg je uitgebreide begeleiding en ondersteuning van een ‘senior’ binnen de organisatie. Daarnaast word je net als iedere medewerker van Thinkwise bij alle activiteiten betrokken: Thinkwise Connect, Zomerfeest, Thinkwise Innovation Challenge, Kerstfeest etc.

Resultaat

Onze ervaring is dat stagiairs en afstudeerders die wij begeleiden met hoge cijfers afstuderen. Talent willen we graag aan ons binden. Daarom is de kans groot dat je tijdens je stage of afstuderen een aanbod van ons ontvangt om bij ons te kunnen blijven werken. Na je aanstelling zorgen wij er samen voor dat je jezelf verder kunt ontwikkelen als professional.

Ben je op zoek naar innovatie en persoonlijke groei, dan is Thinkwise jouw place to be.

Over Thinkwise

Thinkwise Software is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Apeldoorn. Je krijgt als student veel vrijheid, maar we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en het project te halen. Je past goed bij Thinkwise Software wanneer je de drive en ambitie hebt om het verschil te maken. Je gaat altijd aan de slag met een voor ons belangrijk (onderzoeks-)project, dat daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaat worden. Met ons moderne low code software-ontwikkelplatform wordt razendsnel op een innovatieve manier, 100 procent passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd en kan bestaande bedrijfssoftware gemoderniseerd worden. Deze bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

    •  

Locaties:

Apeldoorn

    •  
lovink-rond-wit

Demi van Garling
Corporate Recruiter

dvgarling@thinkwisesoftware.com
+31 641254355

Share

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Apply

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming contact(Vereist)

Apply

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming contact(Vereist)
lovink-rond-wit

Demi van Garling
Corporate Recruiter

dvgarling@thinkwisesoftware.com
+31 641254355

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!