C# Software Engineer

Apeldoorn | Platform Innovation

Geloof jij dat je de wereld kunt veranderen met behulp van de nieuwste softwaretechnologieën? Volg je ontwikkelingen op het gebied van Software Engineering op de voet? Hebben C# en .NET Core geen geheimen voor jou? En kun jij je uitleven in troubleshooting? Misschien is de functie van C# Software Engineer bij Thinkwise dan wel de volgende logische stap in jouw carrière.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Dankzij het Thinkwise platform veroudert onze software nooit en is het technologisch onafhankelijk. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als C# Software Engineer?

Als C# Software Engineer ben je in staat om de juiste keuzes te maken bij het ontwikkelen van een hoogwaardig software product. Je ontwerpt, implementeert en test nieuwe functionaliteiten. Je verricht onderhoud aan de functionaliteiten van C# applicaties, je voert tests uit en bent doorlopend bezig met het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent een ontwikkelaar met een hoog abstractievermogen en sterke analytische vaardigheden, die de brug tussen klantwens en een werkende softwareoplossing weet te slaan. Je durft kritisch te zijn, want performance, security en kwaliteit zijn van uiterst belang binnen jouw functie.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding Informatica of Software Engineering en Development
  • Aantoonbare ervaring met C# en .NET Core
  • Interesse in – en affiniteit met – ontwerpen en programmeren

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Jouw nieuwe baan?

Is deze job als C# Software Engineer precies wat jij zoekt? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02