Learning & Development specialist

Apeldoorn | University

Word jij enthousiast van het ontwerpen en creëren van leermiddelen voor IT-professionals? Dan kun je nu bij Thinkwise jouw kwaliteiten inzetten. Om jezelf te ontwikkelen en om er samen voor te zorgen dat onze partners en klanten op een effectieve en schaalbare manier leren bouwen aan de software van de toekomst.

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie die wereldwijd grote impact maakt met een eigen Low-Code ontwikkelplatform om bedrijfskritische softwareoplossingen te realiseren. Wij zijn de enige speler in de wereld die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren op deze innovatieve manier van softwareontwikkeling.  

Om ervoor te zorgen dat alle (nieuwe) gebruikers op ieder gewenst moment en tijd- en plaats onafhankelijk kennis kunnen opdoen over het Thinkwise ontwikkelplatform, zijn er door het University team o.a. E-learnings ontwikkeld. Deze E-learnings ontwikkelen we in hetzelfde hoge tempo als de releases van ons platform. 

Het University team werkt samen om een kwalitatief hoogwaardige leerervaring over het Thinkwise platform aan te bieden aan onze partners en gebruikers. 

Wat ga je doen als L&D specialist?

Als L&D specialist ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en onderhouden van ons leerportfolio. Hierbij bouw je mee aan e-learning materiaal, werk je aan het (content)beheer in/van ons LMS.  Daarnaast draag je bij aan certificering, het creëren van leermiddelen voor ILT/classroom trainingen, het achterhalen van leerbehoeften en opstellen van leerdoelen en het trainen van trainers.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent een teamspeler en toont initiatief en creativiteit om tot een passende leerervaring te komen die aansluit bij de doelgroep. Ook ben je gemotiveerd om zelf te leren over het Thinkwise Platform, om met deze kennis optimaal te kunnen bijdragen aan ons leermateriaal.  

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting opleidings- of onderwijskunde
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van leermethodieken en grafische vormgeving/UI/UX binnen e-learning
 • Aantoonbare ervaring in het werken met een LMS en het opzetten van leerpaden en (interactief) e-learning materiaal
 • Affiniteit met IT doelgroep
 • Aantoonbare ervaring in het gebruik van Articulate, aNewSpring, Office en Adobe Creative Cloud is een pré

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen.
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan ?

Ben jij de Learning & Development specialist die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!