E-Learning Ontwikkelaar

Apeldoorn | Academy

Wij zoeken een E-Learning Ontwikkelaar die met onze ambitieuze en innovatieve organisatie kan meegroeien. Je bent ervaren in het bouwen van E-learnings met behulp van Articulate 360 (voornamelijk Rise en Storyline) en je hebt de drive om mee te bouwen aan onze E-learning modules die een belangrijke rol spelen bij de internationale groei van Thinkwise.

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie die wereldwijd grote impact maakt met een eigen Low-Code ontwikkelplatform om bedrijfskritische softwareoplossingen te realiseren. Wij zijn de enige speler in de wereld die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren op deze innovatieve manier van softwareontwikkeling.

Om ervoor te zorgen dat alle (nieuwe) gebruikers op ieder gewenst moment en tijd- en plaats onafhankelijk kennis kunnen opdoen over het Thinkwise ontwikkelplatform, hebben we onze eigen E-learnings ontwikkeld. Deze state-of-the-art E-learnings ontwikkelen we in hetzelfde hoge tempo als de releases van ons platform.

Wat ga je doen als E-Learning Ontwikkelaar?

Als E-Learning Ontwikkelaar heb je een belangrijke rol bij het realiseren van de strategisch belangrijke E-learnings van Thinkwise. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van het bouwen van E-learnings in Articulate ben je gedreven om onze E-learnings naar het hoogste niveau te tillen. Hierbij werk je nauw samen met een collega E-learning developer, met het Academy team én met de experts binnen Thinkwise.

Je voornaamste doel als E-Learning Ontwikkelaar is om te zorgen dat je abstracte concepten kan omzetten naar begrijpelijke leercontent, en teksten naar grafische uitbeeldingen. Uiteraard kan je daarbij putten uit je affiniteit met IT en met het ontwikkelen van leercontent. Kennis en ervaring met grafisch ontwerpen koppel je aan professionele nieuwsgierigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Als E-Learning Ontwikkelaar ben je in staat om in samenwerking met je Academy collega’s en de experts binnen Thinkwise te bepalen waar kansen liggen voor verbetering van de E-learnings, welke content nodig is en hoe je content van zeer hoge kwaliteit realiseert. Door je creativiteit en didactische vaardigheden weet je de technische concepten en functionaliteiten van ons unieke low-code platform te vertalen naar inspirerende en effectieve E-learnings.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je kunt onze company-strategie vertalen naar gerichte E-learnings. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning.

Daarnaast:

Heb je affiniteit met IT en ervaring met het op meerdere manieren uitleggen van concepten, die je je ook snel eigen kan maken. Je bent didactisch onderlegd en heb je affiniteit met het ontwikkelen van leercontent. Wazige plaatjes, verkeerd uitgelijnde tekst en spelfouten zijn jou een doorn in het oog. 

Verder ben je communicatief vaardig, heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal en ben je een proactieve teamspeler.

Nieuwsgierigheid, doorvragen en uitvragen om tot de juiste input voor het creëren van E-learnings te komen zijn voor jou doodnormale eigenschappen.

Tot slot zijn didactische praktijkervaring en kennis en ervaring met grafisch ontwerpen een belangrijke pré. Je bent in staat om in de huid te kruipen van nieuwe gebruikers en vindt het geen ramp om een plaatje 5x bij te snijden tot het perfect past.

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en te ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan ?

Ben jij de E-Learning Ontwikkelaar die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02