Learning & Development specialist

Apeldoorn | University

Word jij enthousiast van het ontwerpen en creëren van leermiddelen voor IT-professionals? Dan kun je nu bij Thinkwise jouw kwaliteiten inzetten. Om jezelf te ontwikkelen en om er samen voor te zorgen dat onze partners en klanten op een effectieve en schaalbare manier leren bouwen aan de software van de toekomst.

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie die wereldwijd grote impact maakt met een eigen Low-Code ontwikkelplatform om bedrijfskritische softwareoplossingen te realiseren. Wij zijn de enige speler in de wereld die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren op deze innovatieve manier van softwareontwikkeling.  

Om ervoor te zorgen dat alle (nieuwe) gebruikers op ieder gewenst moment en tijd- en plaats onafhankelijk kennis kunnen opdoen over het Thinkwise ontwikkelplatform, zijn er door het University team o.a. E-learnings ontwikkeld. Deze E-learnings ontwikkelen we in hetzelfde hoge tempo als de releases van ons platform. 

Het University team werkt samen om een kwalitatief hoogwaardige leerervaring over het Thinkwise platform aan te bieden aan onze partners en gebruikers. 

Wat ga je doen als L&D specialist?

Als L&D specialist ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en onderhouden van ons leerportfolio. Hierbij bouw je mee aan e-learning materiaal, werk je aan het (content)beheer in/van ons LMS.  Daarnaast draag je bij aan certificering, het creëren van leermiddelen voor ILT/classroom trainingen, het achterhalen van leerbehoeften en opstellen van leerdoelen en het trainen van trainers.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent een teamspeler en toont initiatief en creativiteit om tot een passende leerervaring te komen die aansluit bij de doelgroep. Ook ben je gemotiveerd om zelf te leren over het Thinkwise Platform, om met deze kennis optimaal te kunnen bijdragen aan ons leermateriaal.  

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting opleidings- of onderwijskunde
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van leermethodieken en grafische vormgeving/UI/UX binnen e-learning
 • Aantoonbare ervaring in het werken met een LMS en het opzetten van leerpaden en (interactief) e-learning materiaal
 • Affiniteit met IT doelgroep
 • Aantoonbare ervaring in het gebruik van Articulate, aNewSpring, Office en Adobe Creative Cloud is een pré

Dit bieden wij jou:

 • Salarisindicatie:  € 2800 – €3700 per maand obv fulltime.
 • Salarisniveau:  Schaal 4
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen.
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

About Thinkwise

Thinkwise is an international player with a unique technical vantage point.  We bring the best people, software, and knowledge together to provide exceptional service to our clients. We utilize our low-code platform, specialized in the complete replacement of legacy enterprise software. We model processes and applications instead of programming them.  There are currently businesses in 32 countries that utilise our entreprise software, such as Mojo, Sligro, VDL and WEC-Lines.  There are approximately 130 professionals employed by Thinkwise, and with your knowledge and expertise we hope to grow even further. Our goal is to offer our software to more clients and partners that support their business in a simple, transparent, and sustainable manner.

Durf jij de uitdaging aan ?

Ben jij de Learning & Development specialist die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Hermien Kolkman via 0618996588.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Hermien Kolkman-van Vuuren
Corporate Recruiter

hkolkman@thinkwisesoftware.com
+31 61 899 6588

Share

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Apply

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Apply

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Hermien Kolkman-van Vuuren
Corporate Recruiter

hkolkman@thinkwisesoftware.com
+31 61 899 6588

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!