IT-Traineeship Thinkwise Consultant (Apeldoorn)

IT-Traineeship Thinkwise Consultant (Apeldoorn)

Als Thinkwise Specialist ben jij de schakel tussen de business en IT en werk je in kleine multifunctionele teams bij de afdeling Customer Solutions. Hier worden complexe business vraagstukken vertaald naar passende bedrijfssoftware. Dit alles met het Thinkwise low-code software development platform. Na een betaalde opleiding van 6 maanden ben jij instaat om zelf bedrijfssoftware te modelleren en ga je kennis opdoen van verschillende branches.

Wat doen wij?

Thinkwise biedt het enige low-code software platform te wereld dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van bedrijfssoftware. Met dit platform kan je processen en applicaties visueel modelleren, in plaats van te programmeren. Hierdoor kunnen wij in kleine, multifunctionele teams werken die razendsnel grote core applicaties modelleren en implementeren. In de onderstaande video leggen wij dit concept verder uit.

De afdeling Customer Solutions ontwikkelt deze bedrijfssoftware voor allerlei soorten bedrijven. Van logistiek tot zeevaart, van zorg tot gemeenten. Wij vervangen complete kernapplicaties en zorgen ervoor dat onze klanten in competitieve markten dynamisch blijven. Deze slimme en toekomstbestendige applicaties zijn cruciaal voor bedrijven die voorop in de markt willen lopen en met de techniek van morgen willen werken.

Hoe ga jij ons helpen?

Om te kunnen helpen in deze digitale revolutie, neem jij deel aan het Thinkwise Traineeship. Dit traineeship start met de Thinkwise Introduction course. Tijdens deze training maak je kennis met ons low-code platform en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen met het realiseren van bedrijfssoftware. Vervolgens ga je aan de slag met verschillende casussen om de opgedane vaardigheden toe te passen en verder te ontwikkelen.

Na twee tot drie maanden stap je over naar het Pre-Sales Solutions team. Dit team heeft een belangrijk rol in het sales traject. In kleine projectteams bouw je bedrijfsoplossingen voor potentiële klanten om hen te bewijzen wat het Thinkwise concept kan.

Na ongeveer 6 maanden ga je aan de slag bij één van de projectteams van Customer Solutions. Hier kom je in aanraking met alle aspecten van het project. Van het analyseren, modelleren, tot aan ontwikkelen en het testen van bedrijfsapplicaties. De nadruk zal hier in eerste instantie liggen op het modelleren en ontwikkelen van bedrijfssoftware.

Wat krijg jij?

Naast het ontwikkelen van bedrijfssoftware, vinden wij het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen. Je wordt gedurende het traineeship begeleid door onze Academy en volg je een persoonlijk opgesteld ontwikkelingstraject. Na het traineeship krijg je een coach toegewezen die je helpt om jouw talenten verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je affiniteit en ambities is het mogelijk om door te groeien tot naar een rol die zich meer focust op bijvoorbeeld het analyseren van requirements of die van projectleider.

Om deze ambities te realiseren heb je naast de nodige trainingen toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

 

Wat vragen wij

  • Je bent ambitieus en houdt van een uitdaging;
  • Je bent iemand die grote affiniteit heeft met IT;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent iemand die graag nieuwe technieken en technologieën wil leren;
  • Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig, analytisch en flexibel ingesteld.

Wat bieden wij

Als jij ons komt versterken, geven we je daar natuurlijk graag wat voor terug. Een leuke en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan. Daarbij ook uitstekend salaris en een goed stel arbeidsvoorwaarden en extra’s:

  • Een intensief en betaald IT-traineeship tot Thinkwise Specialist;
  • Onbeperkt toegang tot workshops en trainingen, zoals Thinkwise e-learning, Thinkwise community, requirements engineering, Pluralsight, Business Engels en diverse Thinkwise certificeringen;
  • Een baan in de IT met volop doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Over Thinkwise

Thinkwise staat voor innovatie op het gebied van bedrijfssoftware. Slimme concepten bedenken die bedrijven verder helpen, slagvaardiger maken en groei realiseren. Thinkwise staat ook voor snel schakelen, korte lijntjes, heel veel flexibiliteit, kansen benutten en creëren en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Enkele van je toekomstige collega’s vatten het werken bij Thinkwise als volgt samen: uniek, uitdagend, innovatief, teamwork en vooruitstrevend.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer