IT-Traineeship Thinkwise Consultant (Apeldoorn)

IT-Traineeship Thinkwise Consultant

Als Thinkwise Specialist ben jij de schakel tussen de business en IT en werk je in kleine multifunctionele teams bij de afdeling Customer Solutions. Hier worden complexe business vraagstukken vertaald naar passende bedrijfssoftware. Dit alles met het Thinkwise low-code software development platform. Na een betaalde opleiding van 6 maanden ben jij instaat om zelf bedrijfssoftware te modelleren en ga je kennis opdoen van verschillende branches.

Thinkwise biedt het enige low-code software platform te wereld dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van bedrijfssoftware. Met dit platform kan je processen en applicaties visueel modelleren, in plaats van te programmeren. Hierdoor kunnen wij in kleine, multifunctionele teams werken die razendsnel grote core applicaties modelleren en implementeren. In de onderstaande video leggen wij dit concept verder uit.

De afdeling Customer Solutions ontwikkelt deze bedrijfssoftware voor allerlei soorten bedrijven. Van logistiek tot zeevaart, van zorg tot gemeenten. Wij vervangen complete kernapplicaties en zorgen ervoor dat onze klanten in competitieve markten dynamisch blijven. Deze slimme en toekomstbestendige applicaties zijn cruciaal voor bedrijven die voorop in de markt willen lopen en met de techniek van morgen willen werken.

Wat ga jij doen als Trainee Thinkwise Consultant?

Om te kunnen helpen in deze digitale revolutie, neem jij deel aan het Thinkwise Traineeship. Dit traineeship start met de Thinkwise Introduction course. Tijdens deze training maak je kennis met ons low-code platform en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen met het realiseren van bedrijfssoftware. Vervolgens ga je aan de slag met verschillende casussen om de opgedane vaardigheden toe te passen en verder te ontwikkelen.

Na twee tot drie maanden stap je over naar het Pre-Sales Solutions team. Dit team heeft een belangrijk rol in het sales traject. In kleine projectteams bouw je bedrijfsoplossingen voor potentiële klanten om hen te bewijzen wat het Thinkwise concept kan.

Na ongeveer 6 maanden ga je aan de slag bij één van de projectteams van Customer Solutions. Hier kom je in aanraking met alle aspecten van het project. Van het analyseren, modelleren, tot aan ontwikkelen en het testen van bedrijfsapplicaties. De nadruk zal hier in eerste instantie liggen op het modelleren en ontwikkelen van bedrijfssoftware.

Wat krijg jij?

Naast het ontwikkelen van bedrijfssoftware, vinden wij het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen. Je wordt gedurende het traineeship begeleid door onze Academy en volg je een persoonlijk opgesteld ontwikkelingstraject. Na het traineeship krijg je een coach toegewezen die je helpt om jouw talenten verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je affiniteit en ambities is het mogelijk om door te groeien tot naar een rol die zich meer focust op bijvoorbeeld het analyseren van requirements of die van projectleider.

Om deze ambities te realiseren heb je naast de nodige trainingen toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

 


Wat heb je in huis?

Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Met je gedreven en enthousiaste instelling krijg je collega’s en klanten mee. Je weet wat klanten nodig hebben en je communiceert helder. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde technische HBO of WO opleiding
• Grote affiniteit met IT
• Interesse in nieuwe technieken en technologieën
• Een sterk analytisch inzicht
• Bereidheid om te reizen


Dit bieden wij jou

• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
• Een loyaliteitsbonus van 4% over je bruto jaarsalaris
• Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
• ‘Long life learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van
persoonlijke begeleiding en trainingen via onder
andere onze eigen Thinkwise Academy
• Een inspirerende werkplek op ons hoofdkantoor in Apeldoorn of op één van onze kantoren in Rotterdam of Eindhoven
• De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
• Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes


Over Thinkwise

Bij Thinkwise brengen we de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL, WEC-Lines en Troostwijk. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij de Thinkwise Consultant die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager of projectleider en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!.

Locaties:

Apeldoorn, Eindhoven, Rotterdam

Solliciteer