Jr. Business Consultant (Testdrive) 

Apeldoorn | Studenten | BIM Stage

In de IT-branche worden vaak veel dingen geroepen en beloofd. Zo beloven wij ook een aantal zaken: Software gemaakt door Thinkwise komt veel sneller tot stand, is makkelijker aan te passen en veroudert niet.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten, die zijn met Thinkwise vier keer lager dan traditioneel.

Wij geloven in de kracht van ons concept dus in plaats van alleen maar beloven bewijzen we graag op voorhand wat we zeggen. Dat bewijs leveren we door onze prospects een kosteloze “proefrit” aan te bieden. Concreet betekent dit dat wij in enkele weken de bestaande bedrijfssoftware van de prospect transformeren naar een moderne Thinkwise applicatie, en het resultaat presenteren aan de prospect.

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de realisatie van zulke demo-applicaties. Gedurende je stage werk je aan demo’s voor verschillende prospects. Dat doen we voor veelal grote en bekende bedrijven dus dit is “serious business”.

Je werkzaamheden bestaan uit: bedrijfsprocessen in kaart brengen;

  • Datamodelleren;
  • User Interfaces;
  • Ontwerpen;
  • Programmeren van bedrijfsregels in SQL;
  • Ontwikkelen van Business Intelligence overzichten;
  • Opstellen van rapportages

Trainingen

Ga jij als student bij Thinkwise aan de slag, dan start je op dag 1 al met een training met alle ins en outs van onze Thinkwise Software Factory. Na deze grondige en intensieve training, ontwikkel je je verder binnen een jong en super gedreven team van ontwikkelaars. Afhankelijk van de opdracht en jouw kennis krijg je de mogelijkheid om al tijdens je stage of afstuderen aanvullende trainingen te volgen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Tijdsplanning

De opdracht start in februari 2021. Het traject duurt ongeveer 6 maanden.

Vergoeding

Omdat jouw inzet ons verder helpt, bieden wij een vergoeding van € 600 bruto per maand. Daarnaast krijg je uitgebreide begeleiding en ondersteuning van een ‘senior’ binnen de organisatie. Daarnaast word je net als iedere medewerker van Thinkwise bij alle activiteiten betrokken: Thinkwise Connect, Zomerfeest, Thinkwise Innovation Challenge, Kerstfeest etc.

Resultaat

Onze ervaring is dat stagiairs en afstudeerders die wij begeleiden met hoge cijfers afstuderen. Dit talent willen we niet verloren laten gaan dus zal je in veel gevallen een aanbod voor een (vaste) aanstelling krijgen. Ben je op zoek naar innovatie en persoonlijke groei, dan is Thinkwise jouw place to be.

Over Thinkwise

Thinkwise Software is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Apeldoorn. Je krijgt als student veel vrijheid, maar we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en het project te halen. Je past goed bij Thinkwise Software wanneer je de drive en ambitie hebt om het verschil te maken. Je gaat altijd aan de slag met een voor ons belangrijk (onderzoeks-)project, dat daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaat worden. Met ons moderne low code software-ontwikkelplatform Thinkwise Suite wordt razendsnel op een innovatieve manier, 100 procent passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd en kan bestaande bedrijfssoftware gemoderniseerd worden. Deze bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02