Online Marketeer

Online Marketeer

Voor uitbreiding van ons marketing team zijn wij op zoek naar een Online Marketeer met ervaring in de IT en B2B-markt. Je gaat aan de slag met het opstellen van (online) campagnes en met het optimaliseren van de websites van Thinkwise.

Thinkwise is een innovatieve, snelgroeiende organisatie. Als Online Marketeer heb je een bewezen trackrecord binnen de IT en help je onze plannen te realiseren met jouw kennis en ervaring.

Wat ga jij doen als Online Marketeer?

Je bent samen met het marketing & communicatie team verantwoordelijk voor het genereren van kwalitatieve inbound leads voor het sales team. Je hebt veel ervaring met het ontwikkelen, implementeren en monitoren van customer journeys, (online) campagnes, social media-initiatieven en websites.

Je werkt gestructureerd en resultaatgericht en je zoekt voortdurend naar nieuwe en frisse mogelijkheden om de naamsbekendheid van Thinkwise te vergroten. Je zorgt ervoor dat alle campagnes, communicatie uitingen, grafische vormgeving, websites en video’s in lijn liggen met de corporate marketing visie.


Wat heb je in huis?

Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Met je gedreven en enthousiaste instelling krijg je collega’s en klanten mee. Je weet wat klanten nodig hebben en je communiceert helder. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of communicatie
• Bij voorkeur 5 jaar werkervaring met online marketing, B2B en in de IT
• Actuele kennis op het gebied van online marketing en je hebt de drive om deze kennis te delen met het team
• Hands-on ervaring met WordPress
• Ervaring met Hubspot
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Goede communicatieve vaardigheden


Dit bieden wij jou

• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
• Een eindejaarsuitkering van 4% over je bruto jaarsalaris
• Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
• ‘Long life learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van
persoonlijke begeleiding en trainingen via onder
andere onze eigen Thinkwise Academy
• Een inspirerende werkplek op ons hoofdkantoor in Apeldoorn of op één van onze kantoren in Rotterdam of Eindhoven
• De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
• Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes


Over Thinkwise

Bij Thinkwise brengen we de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL, WEC-Lines en Troostwijk. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam.

Ga jij ervoor ?

Ben jij de Online Marketeer die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer