Online Marketeer

Online Marketeer

Voor uitbreiding van ons marketing team zijn wij op zoek naar een Online Marketeer met ervaring in de IT en B2B-markt. Je gaat aan de slag met het opstellen van (online) campagnes en met het optimaliseren van de websites van Thinkwise.

Thinkwise is een innovatieve, snelgroeiende organisatie. Als Online Marketeer heb je een bewezen trackrecord binnen de IT en help je onze plannen te realiseren met jouw kennis en ervaring.

Je bent samen met het marketing & communicatie team verantwoordelijk voor het genereren van kwalitatieve inbound leads voor het sales team. Je hebt veel ervaring met het ontwikkelen, implementeren en monitoren van customer journeys, (online) campagnes, social media-initiatieven en websites.

Je werkt gestructureerd en resultaatgericht en je zoekt voortdurend naar nieuwe en frisse mogelijkheden om de naamsbekendheid van Thinkwise te vergroten. Je zorgt ervoor dat alle campagnes, communicatie uitingen, grafische vormgeving, websites en video’s in lijn liggen met de corporate marketing visie.

Wat vragen wij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of communicatie;
 • Je hebt 5 tot 7 jaar werkervaring met online marketing, B2B, in de IT;
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van online marketing en je hebt de drive om deze kennis te delen met het team;
 • Je hebt hands-on ervaring met Wordpress;
 • Ervaring met Hubspot is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent creatief, ambitieus en houdt van een uitdaging.

Wat bieden wij

Als jij ons team komt versterken geven we je daar natuurlijk graag wat voor terug. Je krijgt een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Wij bieden jou een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en extra’s:

 • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening;
 • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
 • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
 • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en mogelijkheid om 32 uur per week te werken;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Apeldoorn.

Over Thinkwise

Thinkwise biedt het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform kan je processen en applicaties visueel modelleren, in plaats van te programmeren. Hierdoor ontwikkelen wij minimaal 10x zo snel dan traditionele softwareontwikkeling. En kunnen wij in kleine, multifunctionele teams werken die razendsnel grote core applicaties modelleren en implementeren. Wij vervangen complete kernapplicaties en zorgen ervoor dat onze klanten in competitieve markten dynamisch blijven. Deze slimme en toekomstbestendige applicaties zijn cruciaal voor bedrijven die voorop in de markt willen lopen en met de techniek van morgen willen werken. Dit doen wij voor allerlei soorten bedrijven. Van logistiek tot zeevaart, van zorg tot gemeenten.

Naast het ontwikkelen van bedrijfssoftware, vinden wij het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen. Daarom heb je naast de nodige trainingen toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

Elke klant en elk project is weer uniek

,

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten uit verschillende branches

,

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer