Partner Manager

Apeldoorn | Sales

Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van strategische partnerships met System Integrators binnen en buiten Nederland. Je bent voor onze partners dé sparringpartner van Thinkwise. Ben je commercieel en klantgericht en voel jij je thuis in een innovatieve groeiende organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.

Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een Partner Manager. In deze functie heb jij een cruciale rol in het opzetten en uitbouwen van partnerships, zowel nationaal als internationaal. Zo draag je bij aan de doorontwikkeling en groei van Thinkwise.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat doet een Partner Manager?

Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe (internationale) partners en het onderhouden van de relatie met bestaande partners. Je ondersteunt hen op het gebied van marketinginitiatieven en sales: van kwalificatie van leads tot closing. Je organiseert kennisontwikkeling en je werkt nauw samen met interne Thinkwise-teams om aan de behoeften van de partners te voldoen.

Kortom: je begeleidt bestaande en nieuwe partners om de Thinkwise concepten en visie uit te dragen en de klanten van deze partners optimaal te ondersteunen.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt strategie en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Met jouw gedrevenheid weet je partners en collega’s te enthousiasmeren en te overtuigen.

Je hebt aantoonbare meerjarige en uitgebreide ervaring met partnerbeheer en bedrijfsontwikkeling in de software-/technologie-industrie. Je weet waar de markt behoefte aan heeft en waar de kansen liggen. Je bent een zelfstandige en daadkrachtige professional met een bewezen trackrecord in het opzetten en uitbreiden van (internationale) partnerships.

Je bent commercieel, ondernemend en resultaatgericht. Sterke presentatievaardigheden koppel je aan een sterk technisch inzicht.

Daarnaast heb je:

 • Een uitgebreid netwerk in de ICT
 • Ruime Sales ervaring
 • Aantoonbare ervaring en autoriteit op C Level
 • Kennis van IT – Lowcode- ERP en bedrijfsprocessen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Het vermogen om effectief te werken binnen interne en externe organisaties.

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een belangrijke pré, en een goede beheersing van de Duitse taal is een pré.

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
 • De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Lifelong learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. Onder andere via onze eigen Academy
 • Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Partner Manager is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan en durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18