Projectleider

Apeldoorn | Corporate Excellence

Thinkwise is een internationaal snelgroeiende organisatie. Wij hebben de ambitie om wereldspeler op de markt te gaan worden. Wij zijn op zoek naar een projectmanager die samen met ons wereldwijd impact wil maken. Word jij enthousiast van het plannen, starten en afmaken van nieuwe (strategische) projecten om Thinkwise te verbeteren? Lees dan snel verder.

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.
Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een Projectmanager. In deze functie heb jij een cruciale rol. Je bent betrokken bij de uitvoering strategische projecten van Thinkwise. Je communiceert met diverse afdelingen binnen Thinkwise maar ook met externe partijen (zowel nationaal als internationaal). Zo draag je bij aan de doorontwikkeling en groei van Thinkwise.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als Projectleider?

Als projectmanager Corporate Excellence draag je bij aan de innovatie van Thinkwise. Dit doe je door proactief te schakelen met stakeholders en te zoeken naar verbetermogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het managen en coördineren van belangrijke projecten die Thinkwise slimmer maken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onder andere:

 • Managen van eigen strategische verbeterprojecten;
 • Actief contact onderhouden met stakeholders (o.a. leveranciers, eindgebruikers, Management Team);
 • Rapporteren van projectvoortgang aan programmamanager;
 • Het indentificeren en onderzoeken van verbeterkansen die Thinkwise instaat stellen de strategie te verwezenlijken;
 • Onderhouden van kwaliteitsmanagementsysteem.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt strategie en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning. Je bent proactief, een teamplayer, je daadkrachtig en hebt een stevige interesse in innovatie.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding op WO-niveau in de richting van Bedrijfskunde, Organisatiekunde, Innovatie
 • Een aantal jaar relevante werkervaring en bent toe aan je tweede baan
 • Ervaring met het werken in een internationale werkomgeving
 • Je beheerst de Nederlandse- en de Engelse taal goed in woord en geschrift

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
 • ‚ÄėLifelong learning‚Äô, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen.
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als projectleider is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!