quality test engineer

Quality Test Engineer

Jij bent een cruciale schakel in onze projecten. Je zorgt ervoor dat onze klanten razendsnel kunnen inspelen op de veranderingen in de markt. Want met jouw kennis en ervaring herken je de bottlenecks in applicaties en creëer je als test-expert een testplan dat naadloos aansluit op alle performance eisen.

Als Quality Test Engineer bij Thinkwise is elke dag weer anders. Je werkt gelijktijdig aan verschillende unieke oplossingen voor organisaties die zich bevinden van de logistieke sector tot in de zeevaart, van zorg tot gemeenten. Deze unieke Thinkwise oplossingen verouderen nooit en groeien altijd met de organisatie van onze klanten mee. En omdat jij staat voor een hoog niveau van kwaliteit zorg jij ervoor dat onze klanten in een hoge versnelling een strategische voorsprong op de markt kunnen nemen én houden.

Bij Thinkwise heeft een Quality Test Engineer impact op projecten. Je bent de applicatie deskundige die geregeld bij onze klanten over de vloer komt en nauw contact heeft met alle betrokkenen. En dit doe je bij onze nationale en internationale klanten. Ga jij de uitdaging aan?

Wat vragen wij van een Quality Test Engineer

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je hebt analytisch sterk en communicatief vaardig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en proactieve instelling;
 • Je bent vasthoudend, secuur, leergierig en gestructureerd;
 • Je communiceert goed en gemakkelijk op verschillende niveaus met gebruikers, projectmanagers en management;
 • Je bent gewend te acteren in een commerciële omgeving;
 • Je bent kritisch en gaat een eventuele discussie met ontwikkelaar of product owner niet uit de weg;
 • Je bent bereid te reizen.

Wat bieden wij de Quality Test Engineer

 • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
 • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
 • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan evenementen die jij belangrijk vindt voor jouw ontwikkeling en groei;
 • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast en betrokken team van jonge professionals op ons kantoor in Apeldoorn;
 • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.

Over Thinkwise

Thinkwise biedt het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform kan je processen en applicaties visueel modelleren, in plaats van te programmeren. Hierdoor ontwikkelen wij minimaal 10x zo snel dan traditionele softwareontwikkeling. En kunnen wij in kleine, multifunctionele teams werken die razendsnel grote core applicaties modelleren en implementeren. Wij vervangen complete kernapplicaties en zorgen ervoor dat onze klanten in competitieve markten dynamisch blijven. Deze slimme en toekomstbestendige applicaties zijn cruciaal voor bedrijven die voorop in de markt willen lopen en met de techniek van morgen willen werken. Dit doen wij voor allerlei soorten bedrijven. Van logistiek tot zeevaart, van zorg tot gemeenten.

Naast het ontwikkelen van bedrijfssoftware, vinden wij het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen. Afhankelijk van je affiniteit en ambities is het mogelijk om door te groeien tot naar een rol die zich meer focust op bijvoorbeeld het analyseren van requirements of die van projectleider. Om deze ambities te realiseren heb je naast de nodige trainingen toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer