Quality Test Engineer

Apeldoorn | Customer Solutions

Heb jij een passie voor techniek? Kun je je niet verzetten tegen de drang om scripts voortdurend te verbeteren? En wil je vanuit jouw passie een zichtbare en merkbare impact hebben op projecten? Dan is de functie van Quality Test Engineer binnen Thinkwise precies wat jij zoekt.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als Quality Test Engineer?

Als Quality Test Engineer zorg je ervoor dat de IT-processen van onze klanten foutloos verlopen en zij razendsnel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Je herkent de bottlenecks in applicaties en creëert vanuit jouw expertise een testplan dat naadloos aansluit op alle performance eisen. Vanuit jouw rol als applicatiedeskundige kom je geregeld over de vloer bij zowel onze nationale als internationale klanten. Eén ding is zeker: jouw functie is uitdagend en afwisselend.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je weet wat klanten nodig hebben en vertaalt dit op een begrijpelijke manier. Met jouw gedrevenheid weet je klanten én collega’s te enthousiasmeren en te overtuigen.

Daarnaast heb je:

  • Heb je een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Beschik je over een sterk analytisch inzicht
  • Ben je bereid om voor je werk te reizen
  • Zijn ervaring met DevOps Engineering, Agile en Scrumervaring een pré

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en is deze job als Quality Test Engineer precies wat jij zoekt? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02