React Developer Program

Als junior React Developer binnen de IT ligt de wereld aan je voeten. Je wilt je skills in de praktijk inzetten. Mooie dingen maken. Nieuwe dingen leren. Je ambities volgen. Leuke mensen ontmoeten. Resultaten boeken. Misschien wel de wereld veranderen. Daarom dagen wij je uit om voor ons te kiezen, om samen met ons impact te maken.

Thinkwise kiest voor #nextgen. Thinkwise kiest voor jou!

Bij Thinkwise gaan wij het maken. Bij de meest innovatieve low-code organisatie ter wereld staan wij altijd open voor nieuwe, frisse ideeën van Young Professionals in ons vakgebied. Jij bent dus ontzettend waardevol voor ons! Vanuit ons React Developer Program leiden wij jou graag op tot React Developer. Dit doen we met coaching, softskill trainingen, IT-trainingen en praktijkcases. Daarbij ben je onderdeel van een club jonge mensen, allemaal even ambitieus als jij.

Wat doen onze React Developers?

Als React Developer bouw je aan de extreem abstracte cross-platform Universal User Interface voor zowel desktop, web als mobiel. Deze Universal user interface wordt volledig dynamisch, dus tijdens run-time, opgebouwd op basis van de omvangrijke digitale bouwtekening van het Thinkwise platform. Dit is next level React development. Dit alles om onze gebruikers de beste gebruikerservaring en performance te bieden die maar mogelijk is. Daarbij maak je deel uit van het Universal React User Interface team. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van technologieën als React, Redux, JavaScript/TypeScript.

Multidisciplinaire Scrumteams

Als React Developer werk je met Scrum in sprints en bouw je aan onze model-gedreven gebruikersinterfaces die door tienduizenden users wordt gebruikt. Vanzelfsprekend ben je voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Frontend frameworks.

Sta aan het roer van je eigen carrière

We kunnen dan wel allemaal eager zijn, toch hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten, interesses, sterktes en aandachtspunten. Daarom is ons React Developer Program geen one size fits all programma, maar een traject waarbij je zelf aan het roer staat. Een ding is zeker: impact maken doe je sowieso.

Jouw ontwikkelpad

Bij Thinkwise heb je veel ruimte om te groeien. Tijdens het opleidingstraject leer je met behulp van trainingen en met coaching van ervaren collega’s vanuit het Univeral React User Interface team om onze abstracte cross-platform GUI verder door te ontwikkelen. Features en componenten die jij ontwikkelt worden direct wereldwijd door duizenden users gebruikt. Daarbij werk je resultaatgericht en vooral ook toekomstgericht. Na het volgen van dit programma, ga je aan de slag als React Developer bij onze R&D afdeling. Bovendien krijg je begeleiding bij jouw ideale ontwikkelpad, om vanuit daar jouw toekomst verder in te richten.

Grijp je kansen

Een enorme hoeveelheid kennis, een open sfeer, een resultaatgerichte aanpak en optimaal kansen om door te groeien zijn kenmerkend voor de teams van Thinkwise. Limieten kennen wij niet en uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Jouw ontwikkeling stopt dan ook niet bij het React Developer Program. Grijp je kansen en groei door tot React Developer. Don’t live a limited life.

Dit breng je mee als junior React Developer

  • (Bijna) afgeronde HBO/WO opleiding
  • Max 4 jaar werkervaring
  • Affiniteit met ICT
  • Basis programmeerkennis is een pré, (Javascript, C#, HTML, CSS)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
  • Ambitie, nieuwe ideeën, impact willen maken

Ook impact maken?

Dus: barst jij van de ambities? Omarm jij uitdagingen, in plaats van ze uit de weg te gaan? Wil je de beste keuze voor jouw carrière maken? En heb jij het in je om impact te maken bij de meest innovatieve low-code organisatie ter wereld? Kies dan voor het React Developer Program van Thinkwise en maak het verschil!

 

Over Thinkwise

Thinkwise Software is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Apeldoorn. Je krijgt als student veel vrijheid, maar we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en het project te halen. Je past goed bij Thinkwise Software wanneer je de drive en ambitie hebt om het verschil te maken. Je gaat altijd aan de slag met een voor ons belangrijk (onderzoeks-)project, dat daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaat worden. Met ons moderne low code software-ontwikkelplatform Thinkwise Suite wordt razendsnel op een innovatieve manier, 100 procent passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd en kan bestaande bedrijfssoftware gemoderniseerd worden. Deze bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Nodigen we je uit op basis van jouw sollicitatie, dan doen we online een kennismakingsgesprek. Hierna volgt een kennismaking bij ons op kantoor.
Een assessment vormt onderdeel van de procedure.

De startdatum van het React Developer Program is September 2021.

Heb je vragen: neem contact op met Tineke Koops via 085 019 2102.

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops Talent Manager

Tineke Koops
Talent Manager

+31 (0) 88 225 8000

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
Tineke Koops Talent Manager

Tineke Koops
Talent Manager

+31 (0) 88 225 8000