Sales Development Representative

Apeldoorn | Sales

Als Sales Development Representative geef jij de pitch van een revolutionair en uniek platform waar elke organisatie al jaren van droomt.  Ben je commercieel en klantgericht en voel jij je thuis in een innovatieve groeiende organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wat ga jij doen als Sales Development Representative?

Als Sales Development Representative ben je de stuwende kracht achter Business Development en Marketing. In deze functie ben je het eerste commerciële aanspreekpunt voor vooraanstaande (inter-) nationale prospects en ben je verantwoordelijk voor leadopvolging.

Je ziet en herkent kansen in de markt en je weet hoe je nieuwe leads genereert. In samenwerking met de afdeling Marketing ontwikkel je nieuwe leadcampagnes om de lead funnel verder uit te bouwen. Je bent gedreven in het kwalificeren van deze leads en je bent pro-actief in het benaderen van potentiële klanten via alle mogelijke communicatiemiddelen zoals: LinkedIn, email, telefoon, chat en video calling.

Als Sales Development Representative ben je bovendien ook de sparringpartner van de Marketing afdeling. Je gaat met de meest geavanceerde lead generatie tools werken die in de markt beschikbaar zijn. Je volgt leads op, je zorgt voor regelmatige opvolging van prospects en je plant gesprekken in voor de Business Developers.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stuk werklust en goed humeur. Je bent leergiering en geen uitdaging is jou te groot.

Daarnaast:

 • Heb je uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Beschik je over 2 jaar aantoonbare sales development ervaring
 • Heb je doorzettingsvermogen en een sterke drive om te slagen
 • Leg je gemakkelijk nieuwe telefonische contacten
 • Ben je in staat om zelfstandig doelen op te stellen en deze na te streven waarbij je steeds gestructureerd, nauwkeurig en efficiënt te werk gaat
 • Ben je commercieel ingesteld en resultaat gedreven
 • Beheers je de Nederlandse in woord en geschrift. Engels is een pré.
 • Heb je affiniteit met IT
 • Ervaring met low-code is een grote pré
 • Ervaring met software verkoop is een pré
 • Ervaring met Hubspot, LinkedIn of Sales Navigator is een pré

Dit bieden wij jou:

Een zeer professioneel, ervaren en gedreven team dat graag met je samenwerkt. En daarnaast:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Sales Development Representative is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan en durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops Talent Manager

Valentijn Nunninkhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
Tineke Koops Talent Manager

Valentijn Nunninkhoven
HR Manager

vnunninkhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18