Senior Account Executive

Apeldoorn | Sales

Ons Business Development Team zoekt een ervaren collega met kennis van business software.

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software.

Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen. Ons Business Development team helpt klanten met deze zoektocht. Samen kijken we naar een passende oplossing die zich naadloos aansluit bij de visie en doelen van iedere klant.

Wij bieden onze klanten en partners een structurele oplossing aan voor de toekomstbestendigheid van hun organisatie door middel van de volgende 4 proposities:

Thinkwise platform: Onze klanten modelleren zelf bedrijfskritische software met het Thinkwise Platform;
Transformation Projects: Wij moderniseren samen met de klant een bestaande legacy omgeving en dragen zorg voor het toekomstbestendig doorontwikkelen met het Thinkwise Platform;
System Integrators: Klanten realiseren zelf een eigen oplossing met het Thinkwise Platform en brengen deze op de markt;
Independent Software Vendors: Softwareleveranciers moderniseren en ontwikkelen eigen Softwarepakketten met het Thinkwise Platform.

Wat ga jij doen als Senior Account Executive?

Als Senior Account Executive weet je als geen ander waar de klantbehoeftes liggen en weet je wat er speelt in de business software markt. Je hebt een sterke affiniteit met IT en hebt een bewezen trackrecord in het opzetten en uitbreiden van new business. Je bent pro-actief en je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, maar kan ook goed in teamverband opereren.

Je ontwikkelt en bouwt ons netwerk van prospects verder uit en je bent vanaf de eerste call tot aan het sluiten van een overeenkomst betrokken bij het salesproces.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Met je gedreven en enthousiaste instelling krijg je collega’s en klanten mee. Je weet wat klanten nodig hebben en je communiceert helder.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde technische HBO opleiding
 • Bij voorkeur minimaal 5 jaar commerciële ervaring als Account Executive
 • Aantoonbare kennis van business software en development projecten
 • Kennis van business processen
 • Uitstekende communicatieve skills en presentatietechnieken
 • Een klantgerichte instelling en hands-on mentaliteit

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
 • De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Lifelong learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. Onder andere via onze eigen Academy
 • Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Senior Account Executive is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!