Senior Online Marketeer

Apeldoorn | Marketing

Wij zoeken een Senior Online marketeer die met onze ambitieuze en innovatieve organisatie kan meegroeien. Je bent een hands-on expert op het gebied van online leadgeneratie door het bedenken en uitvoeren van diverse campagnes en je hebt de drive om mee te bouwen aan de internationale groei van Thinkwise.

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie die wereldwijd grote impact maakt met een eigen Low-Code ontwikkelplatform om bedrijfskritische softwareoplossingen mee te realiseren. Wij zijn de enige speler in de wereld die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren op deze innovatieve manier van softwareontwikkeling.

Wat ga je doen als Senior Online Marketeer?

Als Senior Online Marketeer heb je een leidende rol bij het opstellen van de campagnekalender en het uitvoeren van de campagnes. Met jouw specialisme en ervaring op het gebied van digitale marketing ben je gedreven om de marketing activiteiten naar het hoogste niveau te tillen. En door middel van kennisdeling en coaching betrek je jouw marketingcollega’s hierbij.

Je voornaamste doel als Senior Online Marketeer is om te zorgen voor een kwalitatieve stroom van leads. Je ontwikkelt campagnes die specifiek gericht zijn op onze marktsegmenten en buyer persona’s. Voor elk kwartaal stel je een kalender op met een geïntegreerde campagneplanning voor de aankomende campagnes. Campagnes worden snel geëvalueerd en bijgesteld om de beste resultaten te garanderen.

Als Senior Online Marketeer ben je in staat om in samenwerking met onze afdeling Business Development te bepalen waar kansen liggen voor campagnes, welke content nodig is en hoe je deze content realiseert. Je weet de technische concepten en functionaliteiten van ons unieke low-code platform te vertalen naar inspirerende en effectieve communicatie-uitingen. Jij bent een specialist in het activeren en in beweging brengen van onze marktsegmenten en buyer persona’s.

In deze functie ga je nauw samenwerken met onze marketingspecialisten op het gebied van SEO/SEO, website, content, visual design en marketing automation.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je kunt onze company-strategie vertalen naar gerichte campagnes. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning.

Daarnaast:

 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen de B2B growth/performance marketing
 • Spreek je near-native-niveau Engels en Nederlands of liever zelfs native
 • Heb je gewerkt met marketing automation software zoals Hubspot of soortgelijke tools zoals Acton of Mailchimp
 • Heb je affiniteit met softwarebedrijven; je hebt een data gedreven mindset en bent in staat om je campagnes te optimaliseren door het doen van experimenten
 • Heb je gewerkt met CMS systemen, bij voorkeur WordPress
 • Heb je een goed begrip van SEO en SEA om de kennis van onze teams op dit gebied te versterken

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en te ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan ?

Ben jij de Senior Online Marketeer die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02