Software Engineer React

Software Engineer React

Voor uitbreiding van het Research & Development team zijn wij op zoek naar gretige en leergierige Software Engineers die willen werken aan innovatieve en complexe projecten.

De afdeling R&D is het technische hart van Thinkwise en is onder andere verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het low-code Thinkwise Development Platform. Als R&D Software Engineer houd je je voortdurend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en trends en werk je nauw samen met experts op het gebied van databases en webservices, UI/UX, Mobile, Web en Desktop development, Continuous Delivery en DevOps.

Op de afdeling R&D werk je in Scrum teams van 4 to 7 personen voor de verschillende producten van het Thinkwise Platform, zoals de Sofware Factory Development Environment, de Indicium Service Tier en de Universal React User Interface. Je bent een integraal onderdeel van een of meerdere Scrum teams, waarbij gewerkt wordt met drie wekelijkse sprints, sprint planning en poker, sprint reviews en retrospectives en daily standups.

Het Universal React User Interface team is bezig met het ontwikkelen van een abstracte cross-platform GUI voor zowel desktop, web als mobiel. Er wordt gebruik gemaakt van technologieën als React, Redux, RxJS, Material, JavaScript/TypeScript, OData, Electron en Cordova.

 

Wat vragen wij

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Informatica of Software Engineering en Development;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met JavaScript (ECMAScript 6+);
  • Ervaring met TypeScript, React, Redux, JSX, higher-order components, Material UI, Enzyme, Context API, RxJS, Progressive Web Apps, Styled components/emotion is een pré;
  • Je bent analytisch, leergierig en werkt gestructureerd.

Wat bieden wij

  • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
  • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
  • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
  • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast en betrokken team van jonge professionals op ons kantoor in Apeldoorn;
  • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.

Wij hebben de Software van de toekomst

,

Samen bouwen wij aan een fantastisch product

,

Customer solutions

Wij werken samen met bedrijven die voorop in de markt willen blijven lopen

,

Over Thinkwise

De software Engineers bij Thinkwise werken met de nieuwste technologieën, waaronder: .NET Core, JavaScript/TypeScript, Electron en Cordova, en maken gebruik van moderne development tools zoals GIT, Team Foundation Server en Jenkins.

Je bouwt mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise of aan de modelgedreven gebruikersinterfaces die voor tienduizenden gebruikers worden ingezet bij klanten zoals Mojo Concerts, Sligro, Ziggo Dome, Fleurop, VDL en Vacansoleil. Wij zoeken ontwikkelaars met een hoog abstractievermogen en sterke analytische vaardigheden die kritisch zijn en initiatief nemen. Performance, security en kwaliteit zijn van het uiterste belang.

Trainingen en certificaten

Thinkwise vindt ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen voor onze tool maar ook voor onze medewerkers. Bij Thinkwise heb je daarom de mogelijkheid om naast het werken met de nieuwste technologieën, certificaten te halen en nieuwe technologieën en talen te leren. Ook organiseren wij Pizza sessies en meetups en heb je de mogelijkheid om technische events en beurzen te bezoeken, zoals de Microsoft Tech Days.

Daarnaast heb je toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer