Software Engineer React

Software Engineer React

Voor uitbreiding van het Research & Development team zijn wij op zoek naar gretige en leergierige Software Engineers die willen werken aan innovatieve en complexe projecten.

De afdeling R&D is het technische hart van Thinkwise en is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het low-code Thinkwise Development Platform. Als R&D Software Engineer houd je je voortdurend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en trends en werk je nauw samen met experts op het gebied van databases en webservices, UI/UX, Mobile, Web en Desktop development, Continuous Delivery en DevOps.

Op dit moment is het R&D team onder andere bezig met het ontwikkelen van een abstracte cross-platform GUI voor zowel desktop, web als mobiel. Er wordt gebruik gemaakt van technologieën als React, Redux, RxJS, Material, JavaScript/TypeScript, OData, Electron en Cordova.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding Informatica of Software Engineering en Development;
  • Aantoonbare interesse en affiniteit met ontwerpen en programmeren;
  • Ervaring met Javascript en eventueel Typescript.

Wat bieden wij

  • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
  • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
  • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan evenementen die jij belangrijk vindt voor jouw ontwikkeling en groei;
  • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast en betrokken team van jonge professionals op ons kantoor in Apeldoorn;
  • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.

Wij hebben de Software van de toekomst

,

Samen bouwen wij aan een fantastisch product

,

Customer solutions

Wij werken samen met bedrijven die voorop in de markt willen blijven lopen

,

Over Thinkwise

De software Engineers bij Thinkwise werken met de nieuwste technologieën, waaronder: .NET Core, JavaScript/TypeScript, Electron en Cordova, en maken gebruik van moderne development tools zoals GIT, Team Foundation Server en Jenkins.

Je bouwt mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise of aan de modelgedreven gebruikersinterfaces die voor tienduizenden gebruikers worden ingezet bij klanten zoals Mojo Concerts, Sligro, Ziggo Dome, Fleurop, VDL en Vacansoleil. Wij zoeken ontwikkelaars met een hoog abstractievermogen en sterke analytische vaardigheden die kritisch zijn en initiatief nemen. Performance, security en kwaliteit zijn van het uiterste belang.

Trainingen en certificaten

Thinkwise vindt ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen voor onze tool maar ook voor onze medewerkers. Bij Thinkwise heb je daarom de mogelijkheid om naast het werken met de nieuwste technologieën, certificaten te halen en nieuwe technologieën en talen te leren. Ook organiseren wij Pizza sessies en meetups en heb je de mogelijkheid om technische events en beurzen te bezoeken, zoals de Microsoft Tech Days.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer