Software Engineer React

Apeldoorn | Platform Innovation

Ben jij de Software Engineer wiens hart sneller gaat kloppen van .Net Core, JavaScript, Electron en Cordova? Zijn de mogelijkheden van GIT en Jenkins voor jou onbegrensd? Dan sla je met jouw kennis en kunde binnen Thinkwise twee vliegen in één klap; je geeft jouw carrière een boost én helpt een wereldwijde speler met de doorontwikkeling van een uniek platform. Zo voorzien we samen de komende jaren nog meer klanten van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat doet onze Software Engineer React?

Als Software Engineer React bouw je mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise. Daarbij maak je deel uit van het Universal React User Interface team. Dit team is bezig met het ontwikkelen van een abstracte cross-platform GUI voor zowel desktop, web als mobiel. Er wordt gebruik gemaakt van technologieën als React, Redux, RxJS, Material, JavaScript/TypeScript, OData, Electron en Cordova.

In scrumteams werk je in sprints aan de bouw van de model-gedreven gebruikersinterfaces die voor tienduizenden gebruikers ingezet worden. Vanzelfsprekend ben je voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van databases en webservices.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent leergierig en geen uitdaging is jou te groot.

Daarnaast:

  • Heb je een HBO of WO opleiding Informatica of Software Engineering en Development afgerond
  • Beschik je over ruime, aantoonbare ervaring met React, Javascript en Typescript
  • Heb je een sterk analytisch inzicht
  • Beheersing van Redux, JSX, higher- order components en Material UI is een pre

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Ben jij de Software Engineer React die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02