Software Tester

Apeldoorn | Platform Innovation

Word jij enthousiast van het analyseren en het opstellen van teststrategieën? Ben jij data-driven en zet je data in als uitgangspunt voor de operatie? Dan kun je nu bij Thinkwise jouw kwaliteiten inzetten. Om jezelf te ontwikkelen, maar om tegelijkertijd ook een wereldwijde speler met een unieke visie op techniek te helpen groeien. Zo voorzien we samen de komende jaren nog meer klanten van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat doet onze Software Tester?

Als Software Tester ben je verantwoordelijk voor het functioneel en technisch testen van softwareproducten, websites en/of applicaties. Jij weet bugs te voorkomen en onze klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Samen met scrumteams werk je voor verschillende producten, zoals Software Factory Development Environment, De Indicium Service Tier en de Universal React User Interface. Daarnaast houd je je bezig met het onderhouden en uitbreiden van testapplicaties en testdata. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je toont initiatief en geen uitdaging is jou te groot. Voor jou telt alleen het beste resultaat.

Daarnaast beschik je over:

  • Heb je een HBO of WO opleiding met IT-component afgerond
  • Beschik je over een sterk analytisch inzicht
  • Heb je aantoonbare ervaring met testmethodieken als TMap Next, ISTQB of Rapid Software Testing
  • Ben je een echte teamplayer

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Is deze job als Software Tester precies wat jij zoekt en past het bij de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02