Junior Business Consultant

Jr. Business Consultant (BIM afstuderen)

Tijdens deze stage werk je onder supervisie van een ervaren consultant aan een van onze klantprojecten. Het doel is het realiseren en opleveren van een business applicatie met behulp van de Software Factory.

En tijdens je stage ben je bezig met:

  • opstellen van requirements;
  • datamodelleren;
  • GUI design;
  • SQL programmeren;
  • business intelligence rapporten;
  • autorisatie inrichten;
  • automatisch testen;
  • gebruikersdocumentatie of video’s maken
  • gebruikers opleiden.

Kortom: je kunt met bijna alle facetten van applicatie ontwikkeling ervaring opdoen!

Over Thinkwise

Thinkwise Software is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Apeldoorn. Je krijgt als student veel vrijheid, maar we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en het project te halen. Je past goed bij Thinkwise Software wanneer je de drive en ambitie hebt om het verschil te maken. Je gaat altijd aan de slag met een voor ons belangrijk (onderzoeks-)project, dat daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaat worden. Thinkwise Software is specialist in computergestuurde softwarebouw en uitvinder van de zeer innovatieve Software Factory. De Software Factory is een geïntegreerde ontwikkelomgeving waarmee eenvoudig business software kan worden gebouwd, getest, gedeployed en beheerd. Het is zelfs mogelijk bestaande software automatisch te moderniseren. De Thinkwise Software Factory is vooral geschikt voor het bouwen van business software, zoals ERP applicaties, randsystemen, research applicaties en apps.

Trainingen

Ga jij als student bij Thinkwise aan de slag, dan start je op dag 1 al met een training  met alle ins en outs van onze Thinkwise Software Factory. Na deze grondige en intensieve training, ontwikkel je je verder binnen een jong en super gedreven team van ontwikkelaars. Afhankelijk van de opdracht en jouw kennis krijg je de mogelijkheid om al tijdens je stage of afstuderen aanvullende trainingen te volgen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Tijdsplanning

De opdracht start in februari 2020. Het traject duurt ongeveer 6 maanden.

Vergoeding

Omdat jouw inzet ons verder helpt, bieden wij een vergoeding van € 600 bruto per maand. Daarnaast krijg je uitgebreide begeleiding en ondersteuning van een ‘senior’ binnen de organisatie. Daarnaast word je net als iedere medewerker van Thinkwise bij alle activiteiten betrokken: Thinkwise Connect, Zomerfeest, Thinkwise Innovation Challenge, Kerstfeest etc.

Resultaat

Onze ervaring is dat stagiairs en afstudeerders die wij begeleiden met hoge cijfers afstuderen. Dit talent willen we niet verloren laten gaan dus zal je in veel gevallen een aanbod voor een (vaste) aanstelling krijgen. Ben je op zoek naar innovatie en persoonlijke groei, dan is Thinkwise jouw place to be.

Solliciteer