Technical R&D Writer

Technical R&D Writer

De afdeling R&D is het technische hart van Thinkwise. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Thinkwise Suite en houdt zich voortdurend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en trends.

Als Technical R&D Writer ben je verantwoordelijk voor alle technische documentatie en ben je trendwatcher op het gebied van digitale ontwikkeling. En je werkt nauw samen met experts op het gebied van softwareontwikkeling. Als Technical R&D Writer doe je veel onderzoek en schrijf je gebruikersdocumentatie, releasenotes en artikelen over de laatste technische ontwikkelingen en trends op de markt.

Wat vragen wij van een Technical R&D Writer

  • Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent goed op de hoogte van trends op het gebied van software-ontwikkeling en moderne technologieën;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschift.

Wat bieden wij een Technical R&D Writer

  • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast team van jonge professionals;
  • Een uitdagende functie met mogelijkheid om te groeien, zowel nationaal als internationaal;
  • Plezier en waardering;
  • Veel kansen om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Een opleidingsplan en intensieve persoonlijke begeleiding;
  • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.

Over Thinkwise

De software Engineers bij Thinkwise werken met de nieuwste technologieën, waaronder: .NET Core, JavaScript/TypeScript, Electron en Cordova, en maken gebruik van moderne development tools zoals GIT, Team Foundation Server en Jenkins.

Je bouwt mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise of aan de modelgedreven gebruikersinterfaces die voor tienduizenden gebruikers worden ingezet bij klanten zoals Mojo Concerts, Sligro, Ziggo Dome, Fleurop, VDL en Vacansoleil. Wij zoeken ontwikkelaars met een hoog abstractievermogen en sterke analytische vaardigheden die kritisch zijn en initiatief nemen. Performance, security en kwaliteit zijn van het uiterste belang.

Trainingen en certificaten

Thinkwise vindt ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen voor onze tool maar ook voor onze medewerkers. Bij Thinkwise heb je daarom de mogelijkheid om naast het werken met de nieuwste technologieën, certificaten te halen en nieuwe technologieën en talen te leren. Ook organiseren wij Pizza sessies en meetups en heb je de mogelijkheid om technische events en beurzen te bezoeken, zoals de Microsoft Tech Days.

Daarnaast heb je toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer