Technical R&D Writer

Apeldoorn | Platform Innovation

Als Technical R&D Writer kennen je collega’s op de afdeling Platform Innovation jou als iemand die voor duidelijkheid, uniformiteit en structuur staat. Ze noemen je ook wel trendwatcher, omdat je altijd op de hoogte bent van de laatste digitale ontwikkelingen. Klinkt deze omschrijving jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder om meer over deze functie te weten te komen.

Wat doet onze Technical R&D Writer?

In de functie van Technical R&D Writer neem je het voortouw bij alle technische documentatie. Je doet veel onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends en vertaalt jouw kennis naar gebruikersdocumentatie, release notes en artikelen over de laatste technische ontwikkelingen en markttrends. Binnen deze functie werk je nauw samen met experts op het gebied van softwareontwikkeling.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je bent proactief en hebt een passie voor zowel technische software als voor communicatie. Geen uitdaging is jou te groot; alleen het beste resultaat telt.

Daarnaast heb je:

  • Een opleiding op HBO of WO niveau afgerond
  • Tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling en moderne technologieën
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • Een eindejaarsuitkering van 4% over je bruto jaarsalaris
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en is deze job als Technical R&D Writer precies wat je zoekt? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02