Technical Support Specialist

Apeldoorn | Service & Care

Technical Support Specialist

Apeldoorn | Service & Care

Knallen bij Thinkwise als Technical Support Specialist? ​

Wil jij liever het verschil maken als software engineer dan lopende band werk doen? Wil jij liever onze klanten verder helpen, dan bugfixing doen? En wil jij ervoor gaan, stappen zetten en samen met ons de wereld veranderen? Wij hebben grootse plannen. En we hopen jij ook.​

Word jij onze nieuwste software engineer?

Als software engineer ben je born to be low-code. Ons software development platform ken jij als geen ander. Voor vragen van onze klanten draai jij je hand niet om. Sterker nog: je staat te popelen om onze klanten verder te helpen en hen het beste te bieden. Jij bent hun eerste aanspreekpunt én het adres voor technische ondersteuning. Ook draag je verantwoordelijkheid voor nieuwe functionaliteiten binnen de applicatie.

In deze functie schakel je dagelijks met klanten uit verschillende branches. Het ene moment ben je bezig voor een klant binnen retail, het andere moment voor een handelsonderneming. Hierdoor is geen dag hetzelfde en verveelt het werk nooit.

Heb jij alles in huis om aan de slag te gaan?

Werk jij niet alleen #hard, maar ook #smart? En heb jij de mentaliteit om onze klanten optimaal van dienst te zijn om ze verder te brengen, in plaats van te kiezen voor een quick fix? Ja? Dan dagen we je uit om bij Thinkwise te komen werken. Jouw kennis en kunde weet je op een heldere manier te vertalen. Houden wij van. En onze klanten ook.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Aantoonbare kennis van databasebeheer, performance tuning en datamodelleren
  • Een sterk analytisch inzicht
  • Kennis van ITIL Foundation
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in woord en geschrift)
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring met het programmeren en testen in T-SQL

Het belangrijkste is dat je wil ontwikkelen, zowel technisch als professioneel en met de juiste mindset de klanten wil helpen.

Wat je bij Thinkwise krijgt?

Allereerst een goed salaris, leuke collega’s en 100% kans om jezelf te ontwikkelen. Dit kan door middel van persoonlijke begeleiding, trainingen en onze eigen Thinkwise Academy. Bij ons krijg je een uitdagende rol in high tech projecten voor onze klanten. En verder? Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een pensioenvoorziening, een werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn en deelname aan evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes. Do we need to say more?

Dus: ben jij er klaar voor om mee te groeien met onze nationale én internationale ambities en wil je samen met ons iets groots doen? Solliciteer dan direct!

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02