Technical Support Specialist

Apeldoorn | Service & Care

Ben jij een kei in het analyseren van problemen? Weet jij de juiste vragen aan onze klanten te stellen, om zo tot een passende oplossing te komen? En zet je altijd nét even dat stapje extra? Dan ben jij wellicht de Technical Support Specialist die we zoeken!

Wat ga jij doen als Technical Support Specialist?

Als Technical Support Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en hét adres voor technische ondersteuning. Jij kent het vooruitstrevende Thinkwise low-code software development platform als geen ander en beantwoordt vragen over de door ons ontwikkelde bedrijfssoftware. Ook ben je verantwoordelijk voor zowel de intake als de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de applicatie. Doordat je binnen deze functie doorlopend schakelt met klanten uit verschillende branches, zoals handel, productie, retail en entertainment, is geen dag hetzelfde.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen ben je een geboren enthousiasteling en beschik je over een stevige werklust. Je kent de behoeften van jouw klanten en stelt alles in het werk om ze optimaal van dienst te zijn. Jouw kennis en kunde weet je op een heldere manier te vertalen.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO opleiding ICT
 • Aantoonbare kennis van databasebeheer, performance tuning en datamodelleren
 • Een sterk analytisch inzicht
 • Kennis van ITIL Foundation
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in woord en geschrift)
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring met het programmeren en testen in T-SQL

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02