Technical Support Specialist – SQL & low code development

Technical Support Specialist – SQL & low code development

De afdeling Service & Care biedt tweede en derdelijns (remote) technische ondersteuning aan de applicatiebeheerders en ontwikkelaars van onze klanten in binnen– en buitenland.  In de functie van Support Specialist los je incidenten op en beantwoord je vragen over het Thinkwise low-code development platform en de daarmee ontwikkelde bedrijfssoftware (ERP).

Voor kleine aanpassingen op deze applicaties regel je de intake met de klant en ontwikkel je daarna zelf de nieuwe functionaliteiten. Je ondersteunt bedrijven uit verschillende branches zoals handel, productie, retail en entertainment. Dit maakt iedere applicatie verschillend en je werk heel afwisselend.

Wij zoeken een enthousiaste leergierige collega met allround ICT kennis en aantoonbare ervaring met T-SQL van MS SQL Server. Je bent een kei in het puzzelen en het analyseren van problemen en je weet de juiste vragen te stellen om te komen tot een oplossing. Jij krijgt er energie van om klantvragen te beantwoorden en ze op deze manier verder te helpen. Je werkt samen met je collega’s in een jong team van specialisten en vanuit ons nieuwe kantoorpand in het centrum van Apeldoorn.

Wat vragen wij

 • Je hebt een ICT opleiding gevolgd en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring met het programmeren en testen in T-SQL;
 • Je hebt kennis van database beheer en performance tuning (MS SQL Server);
 • Je hebt kennis van datamodelleren;
 • Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig. Omdat je ook voor internationale klanten werkt is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken op een support afdeling;
 • Je hebt kennis op het gebied van ITIL Foundation.

Wat bieden wij

 • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast team van professionals;
 • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening;
 • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
 • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
 • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
 • Inspireer, innoveer en creëer: Je gaat meedoen aan innovatiedagen zoals de Thinkwise Innovation Challenge, waarin jij je creatieve ideeën kan laten zien;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Apeldoorn

Over Thinkwise

Thinkwise biedt het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform kan je processen en applicaties visueel modelleren, in plaats van te programmeren. Hierdoor ontwikkelen wij minimaal 10x zo snel dan traditionele softwareontwikkeling. En kunnen wij in kleine, multifunctionele teams werken die razendsnel grote core applicaties modelleren en implementeren. Wij vervangen complete kernapplicaties en zorgen ervoor dat onze klanten in competitieve markten dynamisch blijven. Deze slimme en toekomstbestendige applicaties zijn cruciaal voor bedrijven die voorop in de markt willen lopen en met de techniek van morgen willen werken. Dit doen wij voor allerlei soorten bedrijven. Van logistiek tot zeevaart, van zorg tot gemeenten.

Naast het ontwikkelen van bedrijfssoftware, vinden wij het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen. Daarom heb je naast de nodige trainingen toegang tot een online platform met e-learning, documentation, community en blogs. Het onderdeel learn geeft jou toegang tot alle trainingen. Je kan deze digitale trainingen waar en wanneer jij dat wilt volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ideation en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen regelmatig technische blogs met nuttige tips en delen hun visie. De sneak preview geeft developers als eerste een preview van nieuwe functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer