Technisch Projectleider

Apeldoorn | Customer Solutions

Krijg jij een kick van complexe klanttrajecten waarbij je de regie kunt voeren? Heb je een passie voor techniek? En weet jij de ideeën en wensen van onze klanten om te zetten naar slimme, snelle en toekomstbestendige oplossingen? Dan ben jij geknipt voor de rol van Technisch Projectleider bij Thinkwise!

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als Technisch Projectleider?

Als Technisch Projectleider bouw je in samenwerking met onze klanten complexe systemen waarmee zij hun dienstverlening kunnen optimaliseren. Daarbij weet je jouw inhoudelijke kennis op een begrijpelijke manier over te brengen. De hoogopgeleide applicatiespecialisten die je projectteam vormen, kunnen rekenen op jouw leiderschap en coaching.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt strategie en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau of hoger
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als eindverantwoordelijk Technisch Projectleider
 • Rijbewijs B, aangezien je je 1 tot 3 dagen per week bij klanten op locatie bevindt
 • Kennis van de HR-cyclus
 • Ervaring als functioneel ontwerper en/of requirement analist met kennis van SQL

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Technisch Projectleider is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02