Traineeship Low-code Developer

Traineeship Low-code Developer

Thinkwise kijkt graag naar de toekomst, naar jouw skills en jouw talent. Thinkwise biedt de mogelijkheid aan om binnen zeven maanden opgeleid te worden tot Low-code Developer. Door middel van coaching, softskill trainingen, IT trainingen en learning on the job, zorgen wij ervoor dat je een vliegende start maakt binnen de IT.

Binnen het Thinkwise Young Talent Program kijken we naar jouw sterke punten en passen wij het opleidingstraject aan op jouw kwaliteiten en wensen. Binnen dit traject word je persoonlijk begeleid en sta je zelf aan het roer van je eigen carrière. Binnen dit programma word je opgeleid tot: Low-code Developer, waarbij je in de toekomst kunt doorgroeien tot Application Engineer, Application Designer en Business Analist.

Als Thinkwise Low-code Developer zet je businessvraagstukken om in een softwareapplicatie. Jij zoekt uit welke functionaliteiten de software moet krijgen, hoe de software er uit moet komen te zien en jij ontwikkelt/modelleert de software met het Thinkwise platform

Tijdens het Thinkwise Young Talent Program leer je om requirements van klanten te bepalen, bedrijfsprocessen te modelleren, ontwerpen voor de software te maken en applicaties te realiseren.

Hoe ziet het programma eruit?

Na het volgen van dit programma, ga je onderdeel uitmaken van een van onze projectteams. De teams bestaan uit 2 tot 10 ervaren collega’s en staan onder leiding van een Project Manager. Ze kenmerken zich door een open sfeer, de enorme hoeveelheid kennis, de resultaatgerichte aanpak, de eigen verantwoordelijkheid en veel ruimte om te groeien. En dat terwijl je aan meerdere projecten tegelijk werkt.

Barst je van de ambitie, hou je van een uitdaging en wil je graag in een innovatief en jong team werken, dan is het Thinkwise Young Talent Program iets voor jou.

Wat vragen wij

 • Je bent ambitieus en houdt van een uitdaging;
 • Je bent iemand die graag als tussenpersoon tussen techniek en business staat;
 • Je bent iemand die affiniteit heeft met IT;
 • Je bent in het bezit van een afgeronde technische HBO- opleiding;
 • Je bent iemand die graag nieuwe technieken en technologieën wil leren;
 • Je bent iemand die graag bij een innovatieve en hard groeiende organisatie wil werken;
 • Je bent iemand met een sterk analytisch vermogen.

Wat bieden wij

Als jij ons komt versterken, geven we je daar natuurlijk graag wat voor terug. Niet alleen een leuke, uitdagende baan en een inspirerende werkplek in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, maar ook een goed stel arbeidsvoorwaarden en extra’s:

 • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening;
 • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
 • Ruimte voor ambitie: nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
 • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
 • Inspireer, innoveer en creëer: Je gaat meedoen aan innovatiedagen zoals de Thinkwise Innovation Challenge, waarin jij je creatieve ideeën kan laten zien;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een fijne werkplek binnen een jong en ambitieus team bij op ons kantoor in Apeldoorn, Rotterdam of Eindhoven. Thuiswerken is mogelijk in overleg.

Over Thinkwise

Thinkwise staat voor innovatie op het gebied van bedrijfssoftware. Slimme concepten bedenken die bedrijven verder helpen, slagvaardiger maken en groei realiseren. Thinkwise staat ook voor snel schakelen, korte lijntjes, heel veel flexibiliteit, kansen benutten en creëren en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Enkele van je toekomstige collega’s vatten het werken bij Thinkwise als volgt samen: uniek, uitdagend, innovatief, teamwork en vooruitstrevend.

Locaties:

Apeldoorn, Eindhoven, Rotterdam

Solliciteer