Thinkwise Trainer

Apeldoorn | Academy

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, unieke en bevlogen ICT trainer!

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten, waar technologische vernieuwingen elkaar razendsnel opvolgen. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten en partners werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen en moet je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Het is onze missie om, samen met onze huidige en toekomstige partners wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. We zijn op zoek naar een trainer die onze partners en klanten kan opleiden om deze visie te realiseren. In deze functie heb jij een cruciale rol in het opleiden van ontwikkelaars van het Low-code Platform. Zo draag je bij aan de doorontwikkeling en groei van Thinkwise.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. We zijn door Forrester reserarch gekwantificeerd als een van dertien veelbelovende Low-code platformen. En de enige in het domein van Core systems. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze nationale en internationale partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat doet een Thinkwise Trainer?

Als Thinkwise trainer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen (klassikaal en online) aan klanten, partners en eigen Thinkwise collega’s (waaronder Young Talents) op het gebied van het Thinkwise Platform. Deze training zorgt samen met de zelf ontwikkelde e-learning tot certificering van de deelnemers. Uiteraard maken we je eerst wegwijs en loop je mee met een ervaren collega voordat je zelfstandig de training gaat geven.

Na de intakegesprekken met deelnemers of opdrachtgevers verzorg jij de trainingen op zowel locaties van Thinkwise als op de locaties van de eindklanten. Wanneer reizen weer mogelijk is kan dit zelfs in het buitenland plaatsvinden.

Natuurlijk hou je zelf je kennis van ons Platform up-to-date door nauw samen te werken met je collega’s binnen de Academy en binnen Thinkwise en blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op onderwijsgebied.

Wat heb je sowieso in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt ICT en hebt een sterk ontwikkeld analytisch en onderwijskundig vermogen. Met jouw gedrevenheid weet je deelnemers en collega’s te enthousiasmeren en te overtuigen.

Met jouw kennis en ervaring bouw je mee aan professioneel hoogstaande programma’s voor onze gebruikers. Vanuit jouw onderwijskundige expertise voorzie je de organisatie van innovatieve ideeën die de realisatie van onze strategie ondersteunen.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
 • Goede sociale vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid
 • Didactische vaardigheden
 • Basiskennis van programmeren
 • Ervaring in de praktijk als trainer in de ICT branche
 • Een positieve, flexibele en resultaatgerichte instelling
 • Kennis van Business ERP, SQL, Programeer concepten, Database managementsysteem concepten,  en ICT (zijn een vereiste)
 • Een nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en de zin om certificeringsdoelstellingen te realiseren
 • Aanwijsbare ervaring met lesgeven in de Engelse taal is een belangrijke pre
 • Bereidheid tot incidenteel reizen binnen en buiten Nederland

Welke essentiële vaardigheden, kennis en ervaring maken jou compleet:

 • Een goed begrip van leertechnieken, kennisoverdracht en systeemtraining
 • Een creatieve en innovatieve denker, die verschillende soorten inhoud op een verschillende manieren weet uit te werken. (Verras ons!)
 • Expertise in het voorstellen, ontwerpen en bouwen van content
 • Comfortabel met het snel creëren van digitale inhoud
 • Comfortabel in het leveren van hoogwaardige slidedecks
 • Goed begrip van ontwerp- en evaluatieprincipes
 • Relatie- en stakeholdermanagement
 • Het vermogen om snel nieuwe en moeilijke concepten te leren, en deze te kunnen vertalen in gemakkelijk te begrijpen inhoud
 • Comfortabel met ICT ontwikkelingen
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een zeer belangrijke pré, en een goede beheersing van de Duitse taal is een pré

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
 • De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Lifelong learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. Onder andere via onze eigen Academy
 • Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan ?

Ben jij de Trainer die we zoeken? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02