Machine Learning/ Data Science Engineer 

Apeldoorn | Research & Development

Ben jij die specialist in Machine Learning/Data Science Engineer die weet hoe je Automated Machine Learning of natural language understanding kan integreren in ons Thinkwise platform? Die dit ook toegankelijk kan maken voor collega’s die nog geen kennis hebben van ML en statistiek? Dan zoeken we jou!

Als Machine Learning/ Data Science Engineer werk je aan het integreren van AutoML in ons Thinkwise platform. Door jouw expertise voor het selecteren en trainen van modellen in de AutoML integratie toe te passen, maak je het inzetten van Machine Learning laagdrempelig voor alle gebruikers van het Thinkwise platform, wat gevuld is met metadata dat ja kan gebruiken voor de AutoML en NLU integratie. Met jouw onderzoek, methodes en ontwikkelingen draag je bij aan groei van de klant, van ons als bedrijf én van jezelf. Want daar draait het om bij Thinkwise: innovatie, ontwikkeling en groei. En daar nemen we jou graag in mee!

Wat ga je doen als Machine Learning/ Data Science Specialist?

 • Je helpt ons bij de transformatie van maatwerk ML naar AutoML
 • Bij het implementeren werk je met o.a. R met forecasting libraries, Python met scikit-learn en Tensorflow/pycharm/chainer
 • Je helpt Natural Language Understandig toevoegen aan het Thinkwise platform
 • Je helpt ons platform integreren met smart assistants (Google, Alexa, Siri) om alle met Thinkwise ontwikkelde applicaties ook aan te kunnen sturen vanuit huis, de auto, etc.
 • Je ondersteunt prospects en klanten bij het oplossen van specialistische ML-uitdagingen

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een echte pionier! Jij hebt kennis, kunde, maar vooral enthousiasme. Jij vindt het leuk om samen met ons te ontwikkelen, te ontdekken en te groeien. Je bent een ‘stevige jongen’ (of meisje natuurlijk) en weet wat je doet. Je kent de theorie, houdt alle literatuur bij en vindt het leuk om onderzoek te doen. Het opsporen, uitvogelen en implementeren van de nieuwste en beste methodes is voor jou een sport. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding AI of een relevante opleiding met als afstudeerrichting AI of Machine Learning
 • Kennis van basis (toegepaste) statistiek
 • Kennis van R en Pyton
 • Kennis van Tensorflow is een pré

Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een eindejaarsuitkering van 4% over je bruto jaarsalaris
 • ‘Lifelong learning’ met persoonlijke begeleiding en trainingen via o.a. onze eigen Thinkwise Academy
 • Een inspirerende werkplek op ons hoofdkantoor in Apeldoorn of op één van onze kantoren in Rotterdam of Eindhoven
 • De kans om mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Mooie events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Je solliciteert. Top. En wat nu?

Is deze job als Machine Learning/ Data Science Engineer precies wat jij zoekt? Solliciteer dan nu!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Je ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Nodigen wij je uit voor een gesprek, dan maak je eerst kennis met jouw afdelingsmanager of projectleider. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een aanbieding en verwelkomen we jou graag als nieuwe collega!

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops
Talent manager

088 225 80 00

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02