Thinkwise dingt mee naar Computable Award ‘Softwareleverancier van het jaar’

1 oktober 2019 | Business Development | Customer Solutions | Reserach & Development

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een manier om van hun legacy-software af te komen. Het modelgedreven low-code platform van Thinkwise biedt hiervoor de oplossing, met name door de geïntegreerde Upcycling-technologie.

Apeldoorn, 1 oktober 2019 – Thinkwise is wederom genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Softwareleverancier van het jaar’. Het is nog tot 6 oktober mogelijk te stemmen op Thinkwise.

Blog

Business Development

Customer Solutions

Research & Development

Hiermee kan bestaande software versneld naar low-code modellen geconverteerd worden en ontstaat er geen nieuwe Het Thinkwise Platform wordt zowel door klanten als partners gebruikt voor het realiseren van zeer diverse softwareoplossingen. Volgens onderzoeksbureau QSM ligt de ontwikkelsnelheid met het Thinkwise Platform tien keer hoger dan met traditionele methodes. Verder zijn ontwikkelteams aantoonbaar acht keer zo klein en dus beter beheersbaar.

Stem nu op Thinkwise voor de Computable Award ‘Softwareleverancier van het jaar 2019’ via deze link.
De publieksstemming van de Computable Awards bepaalt voor vijftig procent de winnaar en kan dus doorslaggevend zijn. De andere vijftig procent wordt door de vakjury bepaald.
De stemperiode van de Computable Awards 2019 loopt nog tot 6 oktober 2019.

Uitreiking

De Computable Awards 2019 vinden plaats op 29 oktober 2019. Meer informatie is te lezen op de website van Computable.

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!