Je weet als geen ander wat er speelt op de markt

Frank Glazenburg CCO over Thinkwise Business Development.

Je weet als geen ander wat er speelt op de markt

Frank Glazenburg CCO over Thinkwise Business Development.

Het kernwoord van onze afdeling Business Development, ook wel onze sales afdeling, is vernieuwing. Werk je op deze afdeling dan weet je als geen ander wat er speelt op de markt; je kent de behoeftes en uitdagingen van je klant door en door en je bent in staat om een toekomstbestendige oplossing aan te bieden.

Het leuke aan het werken binnen Business Development is dat klanten jou nodig hebben om op een goede manier de toekomst in te gaan. Onze klanten zijn dynamisch en opereren in een competitieve markt. Om voorop te blijven lopen, moet hun software zich flexibel en snel kunnen aanpassen. Jij helpt klanten met deze zoektocht naar de perfect passende oplossing die naadloos aansluit bij hun visie en IT-doelen.

Samen met je collega’s werk je in een groeiend team van specialisten. Hoe sneller en beter jij onze klant helpt, hoe groter de impact is die jij maakt.

Ben jij iemand die trends en ontwikkelingen op de voet volgt? Weet jij hierdoor de klantbehoeftes van new business te identificeren en dit strategisch uit te breiden? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Boeiende klantcases

niverplast-logo-thinkwise
vdl-logo-thinkwise
anteagroup-logo-thinkwise
acto-logo-thinkwise
manter-logo-thinkwise