Wij maken software die werkt voor de business.

Frank Glazenburg – Director of Delivery

Wij maken software die werkt voor de business

Frank Glazenburg – Director of Delivery

 

Het Thinkwise Platform is het enige low-code platform dat gespecialiseerd is in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Het vervangt legacy software met applicaties die altijd technologisch up-to-date zijn en nooit meer verouderen. Wij ontwikkelen minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling en we doen dit wereldwijd in ruim 32 landen.

Businessvraagstukken van klanten

Het is de afdeling Customer Solutions die de businessvraagstukken van klanten met het Thinkwise platform vertaalt naar werkende bedrijfssoftware. Onze teams begeleiden klanten en partners bij impactvolle business- en/of IT-transformatieprojecten in het hart van organisaties en bij het succesvol implementeren daarvan.
Als expert van Customer Solution werk je aan meerdere projecten tegelijk. De ene dag werk je aan een maatwerk ERP-systeem, de andere dag ondersteun je een interne softwareafdeling en weer een dag later implementeer je de door jou gebouwde software met onze eigen agile implementatiemethode.

Jij maakt het verschil

Je ontwikkelt, realiseert, ondersteunt en helpt. Jij maakt het verschil! Met jouw kennis en kunde draag je bij aan de verdere groei van je klanten, jezelf en van Thinkwise. Door ons platform zorgen wij voor ongekende vrijheid bij onze klanten, een agility die voor hen onmisbaar is om de disruptor in hun markt te worden of de concurrentiepositie te verbeteren. En dat zie jij niet als pressure maar als een uitdaging! Je maakt bedrijfsapplicaties op maat, perfect passend bij de bedrijfsprocessen in het hart van de klantorganisatie. Jij bespreekt samen met je team en de klant diens wensen en zet deze om in concreet werkende software. Zo help je de klanten en partners van Thinkwise hun ambities waar te maken door de perfecte combinatie van innovatieve technologie en vakmanschap.

Teamgeest

Bij Customer Solutions werken we in teams. Maar dat wil niet zeggen dat je telkens deel uit maakt van hetzelfde team. Voor elke opdracht of elk project stellen we een specifiek team samen. Dit doen we op basis van technische skills, platform kennis, business kennis en je sociale vaardigheden. Projectmanager, (business)analist, software-modeller, software-developer, tester en software-architect werken samen aan succesvolle Thinkwise implementaties. Samen met je teamgenoten ga je voor- en met de klanten en partners van Thinkwise aan de slag.

Samen verder groeien

Jij maakt het verschil voor onze klanten onze partners en voor ons. Samen veranderen we hoe de wereld kijkt naar software. Doe je mee? Kijk dan bij onze vacatures!

Customer Solutions

Ben jij een echte programmeur? Of wil je juist zo min mogelijk programmeren maar liever echt ontwikkelen? Kijk jij verder dan de vraag en ben je creatief? Zo’n echte ‘problemsolver’ die zich helemaal vastbijt in het vraagstuk om vervolgens met een maatwerk oplossing te komen binnen core applicaties van klanten? Bij Customer Solutions doen we dat allemaal, in dedicated teams bij klanten en partners die heel bewust voor Thinkwise hebben gekozen. Zij verwachten dat jij en je teamleden de kern van hun bedrijfsvoering naar een technologisch en functioneel hoog niveau gaan brengen.

Creativiteit en vakmanschap

Softwareontwikkeling is een creatief en uitdagend vak dat vakmanschap en skills vraagt. Samen met je  team maak jij de toekomst voor de klant mogelijk. Op basis van jouw technische skills, platform kennis, business kennis en je sociale vaardigheden maak jij het verschil. Elke dag een nieuwe uitdaging en geen dag is hetzelfde. In overleg met je team en de klant bepaal je je werklocatie en heb je regelmatig klantcontact om (tussen)resultaten af te stemmen. Als jij als professional steeds een stapje verder, beter en scherper wilt werken, kun jij je hier uitleven.

Geven en nemen: ontwikkelen en successen vieren

Wij vragen veel van je. Creativiteit, inzet, enthousiasme, samenwerking en intrinsieke motivatie. Maar je krijgt ook veel van ons! De mogelijkheid je eigen kennis en ervaring in te zetten en te ontwikkelen, om zo impact te maken bij onze klanten en partners met de software van de toekomst.

Met behulp van de trainingen van onze eigen Thinkwise Academy vergroot je je eigen kennis in het uitdagende tempo dat jij bepaalt. Voor je loopbaanontwikkeling hebben we samen met de Thinkwise Academy ontwikkelpaden ontworpen die zich richten op jouw persoonlijke ontwikkeling én op teamgerichte activiteiten. Samen met je coach bepaal jij zelf je wensen en mogelijkheden.

Gezelligheid, uitdaging, teamspirit, groei en ontwikkelmogelijkheden, events, een passie voor slimmer werken, opleiding en training, de mogelijkheid om je eigen werk in te vullen met de dingen die jij leuk vindt: dat is Customer Solutions.

customer solutions
werkenbij thinkwise
Werken bij Thinkwise

Thinkwise geeft jouw ambitie de ruimte.

Wil jij liever slim ontwikkelen dan eindeloos programmeren?

customer solutions

Thinkwise geeft jouw ambitie de ruimte.

Wil jij liever slim ontwikkelen dan eindeloos programmeren?

Onze vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Boeiende klantcases

niverplast-logo-thinkwise
vdl-logo-thinkwise
anteagroup-logo-thinkwise
acto-logo-thinkwise
manter-logo-thinkwise