Platform Innovation

Platform Innovation

React Developer Program

React Developer Program

React Developer Program Apeldoorn | Platform Innovation | ReactReact Developer Program Apeldoorn | Platform Innovation | ReactReact Developer Program Als junior React Developer binnen de IT ligt de wereld aan je voeten. Je wilt je skills in de praktijk inzetten. Mooie...

Lees meer
Front-end Software Engineer

Front-end Software Engineer

Ben jij een Front-end specialist met onbegrensde kennis en ervaring van de meest actuele Front-end frameworks? En gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van complexe interactieve userinterface die wereldwijd wordt gebruikt? Dan sla je met jouw kennis en kunde binnen Thinkwise twee vliegen in één klap; je geeft jouw carrière een boost én helpt een wereldwijde speler met de doorontwikkeling van een uniek platform. Zo voorzien we samen de komende jaren nog meer klanten van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Lees meer
Machine Learning/ Data Science Engineer 

Machine Learning/ Data Science Engineer 

Ben jij die specialist in Machine Learning/Data Science Engineer die weet hoe je Automated Machine Learning of natural language understanding kan integreren in ons Thinkwise platform? Die dit ook toegankelijk kan maken voor collega’s die nog geen kennis hebben van ML en statistiek? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Software Tester

Software Tester

Word jij enthousiast van het analyseren en het opstellen van teststrategieën? Ben jij data-driven en zet je data in als uitgangspunt voor de operatie? Dan kun je nu bij Thinkwise jouw kwaliteiten inzetten.

Lees meer
Test Automation Engineer

Test Automation Engineer

Heb jij de ambitie om zelf tests te ontwikkelen? En ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties binnen de IT? Dan kun je jouw kwaliteiten nu inzetten om een rol te spelen in de groei van Thinkwise, een wereldwijde speler met een unieke kijk op techniek.

Lees meer
Technical R&D Writer

Technical R&D Writer

Als Technical R&D Writer kennen je collega’s op de afdeling Research & Development jou als iemand die voor duidelijkheid, uniformiteit en structuur staat. Ze noemen je ook wel trendwatcher, omdat je altijd op de hoogte bent van de laatste digitale ontwikkelingen. Klinkt deze omschrijving jou als muziek in de oren?

Lees meer
C# Software Engineer

C# Software Engineer

Geloof jij dat je de wereld kunt veranderen met behulp van de nieuwste softwaretechnologieën? Volg je ontwikkelingen op het gebied van Software Engineering op de voet? Hebben C# en .NET Core geen geheimen voor jou? En kun jij je uitleven in troubleshooting? Misschien is de functie van C# Software Engineer bij Thinkwise dan wel de volgende logische stap in jouw carrière.

Lees meer