Account Manager

Apeldoorn | Sales

Ons Business Development Team is op zoek naar een ervaren collega met uitgebreide ervaring in het onderhouden en uitbouwen van duurzame klantrelaties.

Als Accountmanager ben je volledig op de hoogte van wat er speelt bij jouw klanten en wat de ontwikkelingen zijn binnen hun branche. Jij weet een passende oplossingen te bieden voor de huidige en toekomstige uitdagingen van jouw klanten. Jij bent voor jouw klanten dé partner op het gebied van IT! Je start met een zeer aantrekkelijk klantenbestand en je richt je op het ontwikkelen van deze klanten en het uitbreiden van hun gebruik van het Thinkwise platform. Ben je commercieel en klantgericht en voel jij je thuis in een innovatieve groeiende organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen. Ons Business Development team helpt klanten met deze zoektocht. Samen kijken we naar een passende oplossing die zich naadloos aansluit bij de visie en doelen van iedere klant.

Wij bieden onze klanten en partners een structurele oplossing aan voor de toekomstbestendigheid van hun organisatie door middel van de volgende 4 proposities:

Thinkwise platform: Onze klanten modelleren zelf bedrijfskritische software met het Thinkwise Platform;
Transformation Projects: Wij moderniseren samen met de klant een bestaande legacy omgeving en dragen zorg voor het toekomstbestendig doorontwikkelen met het Thinkwise Platform;
System Integrators: Klanten realiseren zelf een eigen oplossing met het Thinkwise Platform en brengen deze op de markt;
Independent Software Vendors: Softwareleveranciers moderniseren en ontwikkelen eigen Softwarepakketten met het Thinkwise Platform.

 

Wat ga jij doen als Account Manager?

Als Accountmanager onderhoud je de relatie met de aan jou toegewezen klanten en breid je de relatie met deze klanten verder uit. Je vergroot je DMU bij je klanten, en kwalificeert en bepaalt een strategie binnen je klantenbestand om tot een optimale relatie te komen om uiteindelijke het gebruik van het Thinkwise Platform bij je klant te laten groeien.

Je organiseert kennisontwikkeling en je werkt nauw samen met interne Thinkwise-teams om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Je bezoekt evenementen en netwerkbijeenkomsten ten aanzien van het verrijken van kennis en het uitbouwen van de bestaande business van klanten. Daarbij besteed je voldoende tijd aan het ontwikkelen van een specifieke expertise in lijn met de visie op de branche.

Het identificeren van behoeften en kansen in jouw klantenbestand is voor jou een tweede natuur. Je neemt het initiatief om plannen uit te denken, en de daadkracht om deze met je Thinkwise collega’s uit te voeren. Door je kennis van de branche van jouw klanten weet je hen te verrassen met jouw oplossingen en ideeën.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt strategie en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Met jouw gedrevenheid weet je klanten en collega’s te enthousiasmeren en te overtuigen.

Daarnaast heb je:

 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de ICT
 • Aantoonbare ervaring en autoriteit op C-Level
 • Een uitgebreid netwerk in de ICT
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van Low Code, No-Code, ERP en bedrijfsprocessen
 • Academisch werk- en denkniveau
 • Sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Het vermogen om effectief te werken binnen interne en externe organisaties
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Een uitstekende beheersing van een andere taal is een belangrijke pré

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
 • De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Lifelong learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. Onder andere via onze eigen Academy
 • Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Account Manager is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02