Junior Cloud Engineer

Apeldoorn | Customer Solutions

Thinkwise is een internationaal snelgroeiende organisatie. Wij hebben de ambitie om wereldspeler op de low-code markt te gaan worden. Wij zijn op zoek naar een junior cloud engineer die samen met ons wereldwijd impact wil maken. Wil jij een bijdrage leveren aan de strategische projecten van onze (internationale) klanten? Lees dan snel verder.

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.

Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een junior cloud engineer. In deze functie heb jij een cruciale rol. Je bent samen met het project-team verantwoordelijk voor een van de projecten bij onze klanten. Samen met je collegas zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering van het projectplan en het succes bij de klant. Je communiceert met diverse stakeholders binnen en buiten Thinkwise. Zo draag je bij aan onze doorontwikkeling en groei.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als junior cloud engineer?

Als junior cloud engineer zorg je ervoor, dat als klanten hun legacy software vervangen door software gebaseerd op ons platform, zij beschikken over juiste en optimaal werkende hardware, software, netwerk en/of clouddiensten. Je bent onderdeel van het scrumteam en vanaf het begin bij het project betrokken.

Op basis van gekozen oplossingen voor de klant, implementeer je onze software op de infrastructuur van de klant. Hoe slim het ook allemaal in elkaar zit, er zijn altijd incidenten en problemen. Met jouw kennis, creativiteit en gevoel voor urgentie los je deze voor hen op.

Je bent enthousiast, leergierig en ben bereid om de methoden en technieken binnen het vakgebied te leren en om zo bij te dragen aan het succes van ons platform.  Daarnaast volg je een opleidingstraject en krijg on-the-job training van ervaren collega’s om door te kunnen groeien binnen Thinkwise.

Wat heb je in huis?

Als junior cloud engineer heb je een belangrijke functie in de projectgroep. Je hebt ervaring met het uitvoeren van projecten en kan daarbinnen voornamelijk zelfstandig werken. Als junior verwachten wij dat je:

 • ervaring hebt met Microsoft netwerken
 • meer ervaren collega’s kan ondersteunen, en in de praktijk het vak toenemend beheerst zodat je naar de medior rol toe kan groeien
 • analytisch te werk gaat
 • gedreven bent om problemen en vraagstukken te ontrafelen
 • op de hoogte bent van je sterke punten, kwetsbaarheden en ontwikkelpotentieel
 • je enthousiast en leergierig opstelt

Daarnaast heb je:

 • Basis kennis van Azure cloud dienstverlening, kennis van ook andere AWS en Google Cloud zijn een pré
 • Kennis van MSSQLServer
 • Kennis van methoden en technieken om webapplicaties verticaal en horizontaal te schalen.
 • Netwerktechnologie
  • LAN/WAN
  • DNS
  • VPN

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een relatie voor de lange termijn
 • Een rol met uitdagende high-tech projecten voor Thinkwise en/of onze klanten
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als junior cloud engineer is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!