Als Young Professional binnen de IT ligt de wereld aan je voeten. Je wilt je skills in de praktijk inzetten. Mooie dingen maken. Nieuwe dingen leren. Je ambities volgen. Leuke mensen ontmoeten. Resultaten boeken. Misschien wel de wereld veranderen. Snappen wij. Daarom dagen wij je uit om voor ons te kiezen, om samen met ons impact te maken.

Thinkwise kiest voor #nextgen. Thinkwise kiest voor jou!

Bij Thinkwise gaan wij het maken. Bij de meest innovatieve low-code organisatie ter wereld staan wij altijd open voor nieuwe, frisse ideeën van Young Professionals in ons vakgebied. Jij bent dus ontzettend waardevol voor ons! Vanuit ons Young Talent Program leiden wij jou graag op tot Thinkwise Specialist. Dit doen we met coaching, softskill trainingen, IT-trainingen en praktijkcases. Daarbij ben je onderdeel van een club jonge mensen, allemaal even ambitieus als jij.

Sta aan het roer van je eigen carrière

We kunnen dan wel allemaal eager zijn, toch hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten, interesses, sterktes en aandachtspunten. Daarom is ons Young Talent Program geen one size fits all programma, maar een traject waarbij je zelf aan het roer staat. Een ding is zeker: impact maken doe je sowieso.

Jouw ontwikkelpad

Bij Thinkwise heb je veel ruimte om te groeien. Tijdens het opleidingstraject leer je met hulp van ervaren collega’s applicaties te realiseren met ons Thinkwise Platform. Daarbij werk je resultaatgericht en vooral ook toekomstgericht. Na het volgen van dit programma, ga je aan de slag als Thinkwise Specialist in één van onze projectteams. Je gaat ontwerpen voor de software maken, applicaties realiseren, rapportages ontwikkelen en bedrijfsprocessen modelleren. Bovendien krijg je begeleiding bij jouw ideale ontwikkelpad, om vanuit daar jouw toekomst verder in te richten.

Grijp je kansen

Een enorme hoeveelheid kennis, een open sfeer, een resultaatgerichte aanpak en optimaal kansen om door te groeien zijn kenmerkend voor de teams van Thinkwise. Teams van 2 tot 10 collega’s onder leiding van een Project Manager. Limieten kennen wij niet en uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Jouw ontwikkeling stopt dan ook niet bij dit projectteam. Grijp je kansen en groei door tot Specialist of Project Manager. Don’t live a limited life.

Dit breng je mee als Young Talent

  • (Bijna) afgeronde HBO/WO opleiding
  • Max 4 jaar werkervaring
  • Affiniteit met ICT
  • Affiniteit met programmeren is een pré, (belangrijk onderdeel van het programma)
  • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engels taal
  • Ambitie, nieuwe ideeën, impact willen maken

Ook impact maken?

Dus: barst jij van de ambities? Omarm jij uitdagingen, in plaats van ze uit de weg te gaan? Wil je de beste keuze voor jouw carrière maken? En heb jij het in je om impact te maken bij de meest innovatieve low-code organisatie ter wereld? Kies dan voor het Thinkwise Young Talent Program en maak het verschil.

Benieuwd naar het programma?

 

Over Thinkwise

Thinkwise Software is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Apeldoorn. Je krijgt als student veel vrijheid, maar we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf en het project te halen. Je past goed bij Thinkwise Software wanneer je de drive en ambitie hebt om het verschil te maken. Je gaat altijd aan de slag met een voor ons belangrijk (onderzoeks-)project, dat daadwerkelijk in de praktijk gebruikt gaat worden. Met ons moderne low code software-ontwikkelplatform Thinkwise Suite wordt razendsnel op een innovatieve manier, 100 procent passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd en kan bestaande bedrijfssoftware gemoderniseerd worden. Deze bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost!

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Nodigen we je uit op basis van jouw sollicitatie, dan doen we online een kennismakingsgesprek. Hierna volgt een kennismaking bij ons op kantoor.
Een assessment vormt onderdeel van de procedure.

De startdatum van het Young Talent Program is februari 2021.

Heb je vragen: neem contact op met Tineke Koops via 085 019 2102.

Locaties:

Apeldoorn

Tineke Koops Talent Manager

Tineke Koops
Talent Manager

+31 (0) 88 225 8000

Delen

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
Tineke Koops Talent Manager

Tineke Koops
Talent Manager

+31 (0) 88 225 8000