Office Facilitator

Apeldoorn | Finance

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie en trendzetter in de low-code softwaremarkt. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Bij Thinkwise zijn ruim 150 professionals werkzaam. Met ons ruime kantoor in Apeldoorn bevinden wij ons op een mooie locatie die zowel met openbaar vervoer, de auto als de fiets goed te bereiken is.

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten.  Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op.  Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken.  Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.

Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren.  Om deze missie te volbrengen en onze technische medewerkers te supporten, zijn we op zoek naar de ondersteuning van een Office Facilitator.

Wat ga jij doen als Office Facilitator

Als Office Facilitator bij Thinkwise zorg jij voor een georganiseerde, schone en goed lopende kantine.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het controleren en bestellen van voorraad,
 • Het voorbereiden en serveren van lunch op een gastvrije wijze,
 • Het opruimen, schoonmaken en organiseren van de kantine en koffie-stations
 • Afwaswerkzaamheden.

Voor onze moderne en inspirerende werkomgeving, zijn we op zoek naar een flexibele en representatieve medewerker in de kantine voor op dinsdag, woensdag en vrijdag.  Het is een urgente vacature.  Het is een pré als je op een korte termijn kunt beginnen.

Wat heb je in huis?

Je hebt organisatorisch inzicht en hebt een klant- en servicegerichte houding.  Je houdt van een gevarieerd takenpakket en gaat uitdagingen niet uit de weg.  Tevens ben je in het bezit van een HACCP certificaat of ben je bereid deze te halen.

Daarnaast:

 • Ben je woonachtig in de omgeving van Apeldoorn;
 • Heb je een zelfstandige en proactieve houding;
 • Beheers je de Nederlandse taal;
 • Weet je van aanpakken en ben je servicegericht.

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een relatie voor de lange termijn
 • Een rol in een nieuw team dat wil innoveren
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Office Facilitator is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!