Partner Marketeer

Apeldoorn | Marketing

Als Partner Marketeer ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het partner marketing framework en het bijbehorende plan. Tevens speel je een belangijke rol bij het onboarden van nieuwe partners en ben je een eerste aanspreekpunt voor de partner als het gaat om marketing, content en events.
Ben je organisatorisch sterk, ben je klantgericht en voel jij je thuis in een innovatieve groeiende organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.

Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een Partner Marketeer. In deze functie heb jij een cruciale rol in de samenwerking met partners, zowel nationaal als internationaal. Zo draag je bij aan de doorontwikkeling en groei van Thinkwise.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat doet een Partner Marketeer?

Als Partner Marketeer ben je verantwoordelijk voor:

 • een nauwe samenwerking met Thinkwise partnermanagers, marketing en alliantiepartners;
 • het mogelijk maken van een succesvolle onboarding van nieuwe partners door het organiseren van marketing enablement workshops;
 • het valideren van en bijdragen aan gezamenlijke marketingplannen met alliantiepartners;
 • het creëer van overtuigende messaging om de gecombineerde waarde van Thinkwise en partner proposities in specifieke verticals en regio’s te communiceren;
 • het identificeren van kansen en het organiseren van marketingsamenwerking, zoals gezamenlijke evenementen, klantsuccescases, persverklaringen, webinars en andere go-to-market content;
 • het bijhouden van fondsen voor gezamenlijke marketingontwikkeling;
 • het meten, bijhouden en verbeteren van de effectiviteit en resultaten van onze alliantiemarketinginitiatieven.

Kortom: je bent betrokken bij het onboarden van nieuwe partners, zorgt voor een uitstekende samenwerking met diverse partijen en zorgt voor communicatie dat past bij de doelstellingen van de afdeling en de doelgroep.

Wat heb je in huis?

Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt marketing en bent organisatorisch sterk waardoor je stakeholders aangehaakt houdt. Met jouw gedrevenheid weet je partners (en collega’s) te enthousiasmeren en te overtuigen. Je bent klantgericht, resultaatgericht en stressbestendig. Je bent communicatief sterk zowel naar partners als naar directe collegas en management.

Daarnaast heb je:

 • 5+ jaar ervaring in Marketing;
 • ervaring met het werken bij SaaS scale-up technologiebedrijven;
 • uitstekende communicatieve en relatie management vaardigheden met een diverse groep van interne en externe stakeholders;
 • sterke schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Engels (en Nederlands bij voorkeur);
 • positieve, flexibele instelling en hands-on mentaliteit.

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
 • De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
 • Lifelong learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. 
 • Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Partner Marketeer is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan en durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!