Project Management Officer

Apeldoorn | Corporate Projects

Wij zoeken een Project Management Officer die de projectleiders van Corporate Projects kan ondersteunen. Én die op termijn zelfstandig projecten wil leiden!

Thinkwise is een snelgroeiende organisatie die wereldwijd grote impact maakt met een eigen Low-Code ontwikkelplatform om bedrijfskritische softwareoplossingen te realiseren. Wij zijn de enige speler in de wereld die in staat is om complexe en omvangrijke ‘core’ applicaties te realiseren op deze innovatieve manier van softwareontwikkeling.

De afdeling Corporate Projects werkt iedere dag aan projecten die grote impact hebben op de (inter)nationale groei van Thinkwise. Deze projecten variëren van het uitwerken van de internationale strategie tot aan de selectie en implementatie van ICT middelen, van de ontwikkeling van templates tot het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Wat ga jij doen als Project Management Officer?

Als Project Management Officer neemt je deel aan de voorbereiding van deze projecten. Je werkt nauw samen met de verschillende projectleiders van Corporate Projects om de voortgang en kwaliteit van lopende projecten te bewaken. Je ondersteunt de projectleiders bij het plannen van activiteiten in de verschillende fasen.
Ook onderzoek je bedrijfsvraagstukken, beheer je bedrijfsprocessen en leidt je zelfstandig kleine projecten.
Je analyseert bestaande processen en stelt gevraagd en ongevraagd procesverbeteringen voor.

Wat heb je in huis?

Uiteraard beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je hebt een sterke affiniteit met IT en bent in staat om samen met je collega’s van Corporate Projects onze company-strategie vertalen naar gerichte projecten. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning.

Natuurlijk heb je een goed inlevingsvermogen, ben je een resultaatgerichte teamspeler en wil je graag weten hoe organisaties in elkaar steken. Je koppelt je HBO werk- en denkniveau op het gebied van Business en IT Management en/of Technische Bedrijfskunde aan kennis en kunde op het gebied van projectmanagement, BPMN 2.0 en/of proces optimalisatie.

Nieuwsgierigheid, doorvragen en uitvragen zijn voor jou doodnormale eigenschappen. Jouw leergierigheid, communicatieve vaardigheden en interesse in complexe situaties gaan de organisatie brede projecten en implementaties binnen Thinkwise tot een succes maken! Je weet al dat je de projectcommunicatie, planning, budgettering en rapportage naar een hoger niveau gaat tillen. Als Project Management Officer maak jij het verschil!

Dit bieden wij jou:

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
  • Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
  • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen. Onder andere via onze eigen Thinkwise Academy
  • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
  • Een inspirerende werkplek binnen een jong team op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Ga jij ervoor ?

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en geef je carrière eindelijk die welverdiende boost! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02

Delen

Solliciteer

Solliciteer

lovink-rond-wit

Geoffrey Lovink
Online Recruitment Marketeer

glovink@thinkwisesoftware.com
06 - 131 471 02