R&D Software Test Engineer

R&D Software Test Engineer

De afdeling R&D is het technische hart van Thinkwise. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Thinkwise Suite en houdt zich voortdurend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en trends.

Binnen Thinkwise hanteren wij een hoog niveau van kwaliteit voor al onze oplossingen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Software Test Engineer. Als Software Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en beheren van testcases. Binnen de afdeling R&D werk je nauw samen met experts op het gebied van databases en webservices, Mobile, Web en Desktop development, Continuous Delivery en DevOps.

Wat vragen wij van een Software Test Engineer

Als Software Test Engineer heb je ervaring met DevOps en heb je affiniteit met programmeren en wil je zelf ook tests ontwikkelen. Daarnaast voel je je van nature sterk aangetrokken tot de trends en innovaties binnen de IT-wereld en daardoor ben je altijd op de hoogte van vernieuwingen.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met IT-component;
  • Je hebt ervaring met testmethodieken zoals TMap Next, ISTQB of Rapid Software Testing;
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen met tools als Selenium, SOAPUI en Coded UI;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij de Software Test Engineer

  • Jij bent belangrijk: Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding, waardering om wie je bent en wat je doet en een goede balans tussen werk en privé;
  • Ruimte voor ambitie: Er zijn nationale en internationale doorgroeimogelijkheden;
  • Professionele en persoonlijke groei: Je krijgt trainingen en coaching via onze Thinkwise Academy en allerlei mogelijkheden om evenementen te bezoeken die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en groei;
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan evenementen die jij belangrijk vindt voor jouw ontwikkeling en groei;
  • Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving in een enthousiast en betrokken team van jonge professionals op ons kantoor in Apeldoorn;
  • Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld & vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.

Over Thinkwise

De software Engineers bij Thinkwise werken met de nieuwste technologieën, waaronder: .NET Core, JavaScript/TypeScript, Electron en Cordova, en maken gebruik van moderne development tools zoals GIT, Team Foundation Server en Jenkins. Je bouwt mee aan de innovatieve ontwikkelomgeving van Thinkwise of aan de modelgedreven gebruikersinterfaces die voor tienduizenden gebruikers worden ingezet bij klanten zoals Mojo Concerts, Sligro, Ziggo Dome, Fleurop, VDL en Vacansoleil. Wij zoeken ontwikkelaars met een hoog abstractievermogen en sterke analytische vaardigheden die kritisch zijn en initiatief nemen. Performance, security en kwaliteit zijn van het uiterste belang. Trainingen en certificaten Thinkwise vindt ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen voor onze tool maar ook voor onze medewerkers. Bij Thinkwise heb je daarom de mogelijkheid om naast het werken met de nieuwste technologieën, certificaten te halen en nieuwe technologieën en talen te leren. Ook organiseren wij Pizza sessies en meetups en heb je de mogelijkheid om technische events en beurzen te bezoeken, zoals de Microsoft Tech Days.

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer