Senior Business Developer

Ons Business Development Team zoekt een ervaren collega met kennis van business software en development projecten

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software.

Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klant werkt. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen. Ons Business Development team helpt klanten met deze zoektocht. Samen kijken we naar de passende oplossing die zich naadloos aansluit bij de visie en doelen van de klant.

Wij bieden onze klanten een structurele oplossing aan voor de toekomstbestendigheid van hun organisatie door middel van de volgende 4 proposities:

Thinkwise platform: Onze klanten kunnen zelf bedrijfskritische software modelleren met het Thinkwise Platform;
Transformation Projects: Wij kunnen samen met de klant een bestaande legacy omgeving moderniseren en toekomstbestendig doorontwikkelen met het Thinkwise Platform;
System Integrators: Klanten kunnen zelf een eigen oplossing realiseren met het Thinkwise Platform en deze op de markt uitbrengen;
Independent Software Vendors: Wij bieden softwareleveranciers de mogelijkheid om haar pakketsoftware te moderniseren en verder door te ontwikkelen met het Thinkwise Platform.

Wat ga jij doen als Senior Business Developer?

Als Senior Business Developer weet je als geen ander waar de klantbehoeftes liggen en weet je wat er speelt in de business software markt. heb je een sterke affiniteit met IT en weet je wat er speelt op de markt. Je weet als geen ander waar de klantbehoeftes liggen en je hebt een bewezen trackrecord in het opzetten en uitbreiden van new business. Je bent pro-actief en je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, maar kan ook goed in teamverband opereren.

Je ontwikkelt en bouwt ons netwerk van prospects verder uit en je bent vanaf de eerste call tot aan het sluiten van een overeenkomst betrokken bij het salesproces.


Wat heb je in huis?

Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Met je gedreven en enthousiaste instelling krijg je collega’s en klanten mee. Je weet wat klanten nodig hebben en je communiceert helder. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde technische HBO opleiding
• Bij voorkeur minimaal 5 jaar commerciële ervaring als Business Developer
• Aantoonbare kennis van business software en development projecten
• Kennis van business processen
• Uitstekende communicatieve skills en presentatietechnieken
• Een klantgerichte instelling en hands-on mentaliteit


Dit bieden wij jou

• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
• Een eindejaarsuitkering van 4% over je bruto jaarsalaris
• Een fijne en inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Apeldoorn
• De kans mee te groeien met onze nationale en internationale ambities
• Long life learning: We zullen je altijd stimuleren te blijven groeien en ontwikkelen. Onder andere via onze eigen Academy
• Verschillende events, sportactiviteiten en teamuitjes


Over Thinkwise

Bij Thinkwise brengen we de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL, WEC-Lines en Troostwijk. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als Senior Business Developer is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met Geoffrey Lovink via 06-13147102.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 1 werkdag een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

Solliciteer