Technical Support Specialist

Apeldoorn | Customer Solutions

Thinkwise is een internationaal snelgroeiende organisatie. Wij hebben de ambitie om wereldspeler op de low-code markt te gaan worden. Wij zijn op zoek naar een technical support specialist die samen met ons wereldwijd impact wil maken. Wil jij een bijdrage leveren aan de strategische projecten van onze (internationale) klanten? Lees dan snel verder.

Thinkwise heeft het enige low-code software platform dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Onze klanten zijn dynamische bedrijven in competitieve markten. Technologische vernieuwingen volgen elkaar razendsnel op. Dat biedt kansen voor de business waarin onze klanten werken. Maar om voorop in de markt te blijven lopen moet je software zich flexibel en snel kunnen aanpassen.

Het is onze missie om wereldwijd verouderde legacy-systemen te moderniseren. Om deze missie te volbrengen zijn we op zoek naar een technical support specialist. In deze functie heb jij een cruciale rol. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de eerste lijn service contacten en het succes en tevredenheid bij de klant. Je communiceert met diverse stakeholders binnen en buiten Thinkwise. Zo draag je bij aan onze doorontwikkeling en groei.

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren gaan we samen met jouw kennis en kunde verder groeien, zodat we met onze partners nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als technical support specialist?

Je gaat aan de slag op onze afdeling Support. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de eerste lijn service contacten met onze locale en internationale klanten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt.  In deze functie schakel je dagelijks met klanten uit verschillende branches. Het ene moment ben je bezig voor een klant binnen retail, het andere moment voor een handelsonderneming.  Hierdoor is geen dag hetzelfde en verveelt het werk nooit.

Wat heb je in huis?

Heb je de mentaliteit om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen?  Vindt je het leuk om technische vragen uit te pluizen en om problemen op te lossen?  Ja?  Dan dagen we je uit om bij Thinkwise te komen werken.  Jouw kennis en kunde weet je op een heldere manier te vertalen.  Houden wij van.  En onze klanten ook.

Daarnaast heb je:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur met een technisch component.
 • 2 – 3 jaar help-/ supportdesk ervaring
 • Ervaring met een Incident Management Systeem
 • Aantoonbare affiniteit met ICT in het brede zin
 • Een sterk analytisch vermogen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in woord en geschrift)

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
 • Een relatie voor de lange termijn
 • Een rol met uitdagende high-tech projecten voor Thinkwise en/of onze klanten
 • ‘Lifelong learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen
 • De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
 • Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
 • Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise

Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL en WEC-Lines. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Een functie als technical support specialist is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu! Voor vragen over de functie kun je terecht bij Valentijn Nunnikhoven via 06-28892018.

Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie?
Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan maak je hierin eerst kennis met jouw afdelingsmanager en bespreken we de inhoud van de functie. In een eventueel vervolggesprek maak je ook kennis met collega’s en het management. Is er een match? Dan doen we jou een passende aanbieding en mogen we je hopelijk snel als nieuwe collega verwelkomen!

Locaties:

Apeldoorn

lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen

Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.

Solliciteer

Thinkwise mag contact met mij opnemen over deze sollicitatie.
lovink-rond-wit

Valentijn Nunnikhoven
HR Manager

vnunnikhoven@thinkwisesoftware.com
+31 6 288 920 18

Delen
Bekijk of volg ons op social media voor meer informatie over Thinkwise!